Sharon Kips - 10 (2007)

Label: Sony

1. Free (4:17)
  2. Looking for You (4:02)
  3. Strong Enough (3:46)
  4. Heartbreak Away (3:37)
  5. Is It Love You're After (3:28)
  6. Run to You (4:34)
  7. Imagine Me (5:19)
  8. Lovin' You (3:29)
  9. Heaven Knows (3:52)
  10. God's Alive and Well (4:28)
avatar van catdog
Allemaal covers heb ik vernomen.
Erg jammer weer maar gelukkig wat onbekendere nummers dan als bij de nummers op Raffaela's album.

Heaven Knows heb ik een stuk van gehoord maar die vind ik ietwat tegenvallen.
Het origineel van Donna Summer ken ik nog niet maar wel de versie van Faith Evans die ze zong voor 'The Fighting Temptations' en dat klonk zoveel beter.

Nu weet ik wel dat Sharon niet het niveau van Faith Evans kan halen maar ik hoor overduidelijk toch wel het verschil in het vermogen van die twee.

Maar toch ben ik erg benieuwd naar dit album.

Mojo Pin
Is zij toevallig ook van de Kips leverworst?

avatar van chansadres
Tienerpopliefhebbers kunnen beter het album van Floortje kopen. Dit is een uitbuitschijfje.

Zij staat in het voorprogramma van Beyonce, in Ahoy! Ben benieuwd

avatar van catdog
Wat een afgang zal ze maken ten opzichte van Beyoncé

avatar van Wib0__
Ik denk dat je dit ook niet met Beyonce kan vergelijken!

Nee, dat zeker niet.
Ze hadden tenminste toch wel een beter voorprogramma kunnen regelen?

avatar van *San*
Sharon hoopt zelf met het optreden bij het Beyonce concert dat de internationale wegen voor haar open gaan staan.. Sorry maar daar moet nog veel voor gebeuren volgensmij !

Serieus? Hahahahahaha!

Hoe naïef kun je zijn zeg...

avatar van Wib0__
Idd, beetje raar allemaal.
Maar ik moet wel toegeven dat ze een hele mooie stem heeft (wat af en toe toch echt vreselijk klinkt, vooral die hoge uithalers).
Maar Beyoncé evenaren? Dat never..
Helaas voor Sharon.

avatar van tnf
tnf
Ook al zou ze even goed kunnen zingen als Beyoncé, dan mist ze nog stééds de benodigde internationale allure. Ik vind haar gewoon niet zo'n bijzonder hoofd hebben.

avatar van Ericos
Wat zijn we toch allemaal weer aan het vergelijken met Beyonce.
Tuurlijk is Sharon niet te vergelijken met Beyonce.
Ik vind ze een hele mooie stem hebben waar ze het ver mee kan schoppen in het buitenland als ze het goed doet..
Maar dan moeten er eerst nog wat betere nummers gemaakt worden en GEEN covers. Helaas staat dit album vol covers heb ik vernomen. Jammer.

Toch ga ik er zeker naar luisteren, want ik vind het een topwijf!
Heb haar gister in het voorprogramma van Beyonce gezien en ze zong de sterren van de hemel.

Zet 'm op Sharon en laat aub in het volgend album de covers liggen en stop het vol met eigen nummers!

avatar van jordybeukeboom
Mojo Pin schreef:
Is zij toevallig ook van de Kips leverworst?

Ja die achternaam had ze beter kunnen veranderen...

avatar van Opschuiven
0,5
mensen die dit goed vinden moeten zich serieus afvragen of ze wel voor deze wereld geschikt zijn, bah! Wat een klotemuziek! het laat gewoon een hele vieze smaak in de mond achter dit gedrocht. 0,5* (ook al zou ik -5* geschikter vinden)

jordybeukeboom schreef:

Ja die achternaam had ze beter kunnen veranderen...

Denk dat dát erg verstandig is.
Maar ook haar artiesten naam, noem haar dan gewoon Sharon, dat klikt veel beter.

Wat een kutnaam voor een album.. Sorry, maar 10. wtf

avatar van DikkeDarm
Opschuiven schreef:

helemaal mee eens, allemaal mariah carrey aftreksels (ook die beyonce) maar die heeft nog een lekker voorkomen maar dan moet ze wel der waffel houden...Maar je kan het ook zo bekijken, als iedereen van jou soort muziek zou houden dan zou het er ook niet leuker op worden (lage wachtrijen bij concerten/platenzaken/internet enz enz...) dus wees blij met verschillende doelgroepen. we praten hierover het grut van 12 t/m 18 jaar hooguit daarna moet je je toch inderdaad wat meer gaan ontwikkelen mbt de inhoud van muziek en niet naar dat commerciele gegil blijven luisteren wat elke dag op de radio krijgt te horen wat popmuziek schijnt te heten.

punt

(ps: maar afkraken is soms nuttig)

avatar van AstroStart
1,0
engin schreef:
Wat een kutnaam voor een album.. Sorry, maar 10. wtf

Zij heet het album 10 genoemd omdat er tien nummers opstaan.

Overigens vind ik dit helemaal niets. Paar nummers beluisterd, maar dat was zonde van mijn tijd. 1 ster.

Dit wordt net als die andere Idols-winnaars, als is Sharon van X-factor, helemaal niets. Allemaal 1 album die niet wordt verkocht en dan maar in toneelstukjes gaan spelen...

Mojo Pin
Zo denk ik er dus ook over.

Wat een hoes.

by_the_way schreef:
Wat een hoes.

Inderdaad, wat een hoes!
En wtf is 10 nou weer voor naam, sorry hoor maar je noemt een album toch geen 10 omdat er 10 nummers opstaan??

avatar van tnf
tnf
Net zo'n eenvoudig ontwerp als de hoes van Raffaela's cd.

@ dikke darm.

Kylie Minogue zei ooit, pop word door veel mensen beschouwd als een vies woord. Maar niet langer meer! En ja ik begrijp dat Sharon nou geen top zangeres is of zou worden. Maar Popmuziek is alles behalve commerciele gegil. Er zijn ook uitzonderingen hoor!

Mijn God, die hoes echt...
Geen geld voor een echt design dus zelf maar Photoshop geïnstalleerd Maar goed ik kan hier niet over oordelen aangezien ik het album niet geluisterd heb.. denk ook niet dat ik het ga doen niet dat ik iets tegen popmuziek heb (en wel tegen haar) want nu we het over beyonce hebben, voor een pop/R&B-album is dat gewoon echt goed.

Ik ga dit album niet kopen. Die Sharon vind ik bepaald geen prettige stem hebben. Ik krijg echt een naar gevoel als ik haar hoor zingen. Dan spreek ik voor mezelf.

lovin'you, zeer mooi nummer,

maar de rest is allemaal hetzelfde.. ik stond voor haar tijdens xfactor en ze kan goed zingen, maar dit is wel een heel eentoning album hoor. en die naam is niet echt ehh.. mooi
.. de hoes ook niet trouwens..

toch 2* sterren voor sharon.

Oja, listen van beyonce is een van de nummers die tijdens xfactor verschrikkelijk was.

avatar van Joly
Leuke album maar jammer dat er maar 10 zijn

Pieter Paal
Sharon, alvast gefeliciteerd met jouw verjaardag.

Mooi album van Sharon Kips.