menu

Peter H Nilsson - Little American Dream (2019)

mijn stem
4,38 (4)
4 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Label: AOR Heaven

  1. You Better Run (6:49)
  2. Me and You (5:05)
  3. Am I Dreaming (3:57)
  4. Timeless (5:20)
  5. Little American Dream (4:00)
  6. Haunted (5:03)
  7. Love Is Worth Fighting For (6:18)
  8. Rumours (4:45)
  9. Magic (4:22)
totale tijdsduur: 45:39
zoeken in:
avatar van Marco van Lochem
4,0
Dit album is een aanrader voor liefhebbers van melodieuze rock. Deze Zweedse gitarist heeft samen met een Amerikaanse zanger, Chris Baino, een geweldig album gemaakt. Toto, Richard Marx, Journey fans kunnen hun hart ophalen aan de 9 songs. Zijn gitaarspel is er melodisch en heeft raakvlakken met het spel van Steve Lukather.

avatar van vielip
4,0
Wauw, dit is inderdaad een prachtig album! Kwam ik via Spotify tegen. Zeer aangenaam verrast. Mooie stem, goeie, pakkende songs en fijn gitaarspel. Mooie overall sound ook. Lukather lees ik hierboven als referentie en daar kan ik me absoluut in vinden. Ook Andy Timmons (ex Danger Danger) schiet me in sommige nummers te binnen. Met name de up tempo nummers zijn lekker. Er staat hier trouwens dat het album uit 2019 komt maar volgens Spotify is het 2018.

Gast
geplaatst: vandaag om 06:42 uur

geplaatst: vandaag om 06:42 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.