menu

Gaahls Wyrd - GastiR - Ghosts Invited (2019)

mijn stem
4,11 (18)
18 stemmen

Noorwegen
Metal
Label: Season of Mist

  1. Ek Erilar (5:34)
  2. From the Spear (4:37)
  3. Ghosts Invited (4:23)
  4. Carving the Voices (7:26)
  5. Veiztu Hve (6:41)
  6. The Speech and the Self (5:02)
  7. Through and Past and Past (2:59)
  8. Within the Voice of Existence (5:25)
totale tijdsduur: 42:07
zoeken in:
4,5
Zo, die 42 minuten vlogen voorbij!
Een afwisselende plaat, in zowel instrumentatie als vocaal.

Er staan geen zwakke nummers op de plaat. Alleen heb ik wat moeite met de cleane vocalen in het nummer Ghosts Invited. En het laatste nummer lijkt een niemendalletje totdat op het laatst de drums en gitaren invallen. Eigenlijk zou het zevende nummer het afsluitende nummer moeten zijn. Wat is dat een lekker razend en snel nummer!

Laat je niet afschrikken door het etiket black metal. De muziek ademt sfeer en zal de wellicht wat meer progressief ingestelde metalfan zéker aanspreken.

avatar van Dr.Pat
5,0
Vlagen van Old school thrash komen links en rechts voorbij in een werkelijk heerlijke mix van Black. Onder de huid kruipende melodieën en thema’s die zich later ontpoppen tot oorwurmen! Één na laatste nummer is hier een goed voorbeeld van, maar eigenlijk is de hele plaat door een heerlijke ervaring. Vanaf het eerste invallen van de muziek en het dreigende “praten” word ik er echt ingetrokken. Persoonlijk vind ik het dreigende laatste nummer wel de perfecte afsluiter van deze fantastische plaat, even wat gas terug en de sfeer het einde laten bepalen.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:02 uur

geplaatst: vandaag om 17:02 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.