Ace of Base - Greatest Hits (2000)

Zweden
Label: Arista

1. All That She Wants (3:31)
  2. The Sign (3:08)
  3. Everytime It Rains (4:18)
  4. Beautiful Life (3:39)
  5. Cruel Summer (3:32)
  6. Don't Turn Around (3:49)
  7. Lucky Love [Acoustic Version] (2:53)
  8. Always Have, Always Will (3:47)
  9. Life Is a Flower (3:44)
  10. C'Est La Vie Always (3:27)
  11. Lucky Love [Frankie Knuckles Mix] (3:42)
  12. Beautiful Life [Junior Vasquez Mix] (8:26)
Stiekem, heel stiekem, had Ace of Base toch een aantal verdraaid leuke liedjes.

All That She Wants is puur jeugdsentiment, maar ook dat wat latere nummers zoals Life Is A Flower en vooral It's A Beautiful Life zijn erg zaligmakend.

avatar van fish
Kort maar krachtig: Ik vond haar stem vreselijk. Toen al en nu waarschijnlijk nog steeds.

Soms heb je dat, ook al zijn de liedjes an sich niet helemaal verkeerd...

avatar van starbright boy
1,0
Ik vond dit enorm doorde mand vallen toen ik het later terughoorde. Ik vond het helemaal niks. Als we dn toch gaan praten over nostalgische top 40 deuntjes uit de jaren 90 hoor ik toch liever 2 unlimited ofzo.

avatar van mir
mir
jeugdsentiment! als ik 'vroeger' mis, zet ik meestal dit album op, hoppa

avatar van Nicolage Rico
mir schreef:
jeugdsentiment! als ik 'vroeger' mis, zet ik meestal dit album op, hoppa

Maar om dan meteen 5 sterren te geven

Op zich hadden ze wel leuke liedjes toen.. Het doet me terugdenken aan bepaalde zomers, maar goed, puur qua muziek is het natuurlijk niet geweldig.

Diesel
All That She Wants is onvergetelijk.

avatar van indana
Leuke niemandalletjes.

Jeugdsentiment met een grote J..
nummers die ik als ze op de radio voorbij hoor komen nog steeds niet vervelend vind. The sign, all that she wants en dont turn around zijn echte 90's klassiekers !

0,5
Sorry, maar mijn god, wat vind ik dit een irritante, niet-muzikale band. Alle nummers zijn in hetzelfde tempo, zangeres kan niet zingen en liedjes werken me altijd op de zenuwen. Iedereen heeft vast wel een band waarvoor hij/zij allergisch is, dat is Ace of Base voor mij.

avatar van Bacon
Zo te lezen ben ik een van de weinige die Ace of Base wel goed vind... Stuk voor stuk heerlijke nummers op dit album!