Bone Thugs-N-Harmony - Strength & Loyalty (2007)

Label: Full Surface

1. Flow Motion (3:09)
  2. Bumps in the Trunk (4:25)

met Swizz Beatz

3. Wind Blow (4:18)
  4. I Tried (4:47)

met Akon

5. Lil Love (3:52)

met Mariah Carey en Bow Wow

6. C-Town (5:05)

met Twista

7. Order My Steps (Dear Lord) (3:57)

met Yolanda Adams

8. Streets (4:21)

met The Game en will.i.am

9. 9mm (4:43)
  10. Gun Blast (3:37)
  11. Candy Paint (3:45)
  12. So Good, So Right (3:35)

met Felecia

13. Sounds the Same (4:25)
  14. Never Forget Me (4:46)

met Akon

eazyfan
Akon? Mariah Carey? Bow Wow?

avatar van MJ_DA_MAN
Dat laatste nummer (ook meteen de enige die ik ken) is anders nog wel aardig. Is zelfs geproduceerd door Akon las ik laatst.

Lil Bizzy Bone
Het eerste Bone album onder Full Surface/Interscope Records, en ik vind het een sterke come-back.

Goeie nummers:
1. "Flow Motion" (een snel nummer waar elk lid hard op rapt, een sterke beat, en sterk refrein.)
2. "Bumps In The Trunk" (sterk nummer met Swizz Beatz op het refrein, echt een club nummer.)
3. "Wind Blow" (apart nummer maar erg goed, de beat is raar, Krayzie disst Bizzy op het begin, maar blijft een geweldig nummer.)
4. "I Tried" (zeker een van de beste nummers sinds 2000 van BTNH, Akon die het refrein sterk doet.)
5. "9mm" (erg sterk nummer, de beat is goed, Krayzie's flow is erg goed, en de piano op achtergrond is mooi.)
6. "Candy Paint" (erg goed nummer, geproduceerd door Swizz Beatz, het is een club nummer, maar Bone's style, een van de beste nummers op het album, met Mashonda en Swizz Beatz op het refrein.)
7. "So Good, So Right" (een goed nummer het enigste minpuntje is Felicia erop, het gaat trouwens over de problemen met Bizzy.)
8. "Sounds The Same" (veel mensen vinden dit nummer saai, maar ik vind het een erg goed nummer, de beat is lekker, het gaat over problemen op straat, Wish is heel goed erop)
9. "Never Forget Me" (het enigste minpunt op dit nummer is Wish, zijn lyrics zijn erg goed maar zijn flow is vreselijk, maar het neemt niet weg dat dit een erg goed nummer is, beat is perfect, flow is perfect, en Akon is erg sterk.)

Redelijke nummers:
1. "Order My Steps (Dear Lord)" (een aardig nummer, de echte versie van het nummer is veel beter, Wish zijn 2e verse is erg slecht, maar Krayzie maakt dat al goed met beide verses.)
2. "C-Town" (een aardig nummer, het refrein duurd veelste lang, en Wish zijn verse is aardig, het nummer had ook wel wat sneller gekunt.)
3. "Streets" (een aardig nummer, de beat is redelijk, The Game en Krayzie Bone zijn erg goed op het nummer, Layzie en Wish zijn redelijk.)
4. Gun Blast (een aardig nummer, maar vind de beat niet echt goed, en Layzie is redelijk)

Slechte nummers:
1. Lil Love (een kut nummer met Mariah Carey en Bow Wow, de beat is erg irritant, met Jermaine Dupri die tijdens het nummer de hele tijd schreeuwt.

Algemeen: 3e beste LP van BTNH (na "E. 1999 Eternal" en "The Art Of War"), een erg goeie come-back, alleen Wish had wel wat beter mogen doen.

Beats - een van de beste BTNH beats. (4.5/5)
Flow - geweldige flow op dit album. (5/5)
Lyrics - ook erg goed. (4.5/5)
Gastartiesten - sommige zijn goed zoals will.i.am, Swizz Beatz, Twista, The Game en Akon, maar vind Bow Wow, Mariah Carey, Felicia en Yolanda Adamas slecht op het album. (3/5)

*4,5 sterren

Relax
eazyfan schreef:
Akon? Mariah Carey? Bow Wow?

Je vergeet The Game en Will.I.Am

Akonner
The nummers met Akon heb ik en die zijn erg lekker (even niet naar mijn naam kijken aub). Ik vind Akon in combi met hip-hop artiesten zowiezo sterk.

Dr.Greenthump
Niet helemaal mee eens, maar dat nummer met Akon is erg lekker.

Roerbakmie
De nummers die ik gehoord heb (1, 2, 3, 4, 5, 7 en 14) zijn wel redelijk lekkere nummers.
Goeie, lekkere beats een lekkere flow en Akon als gastartiest klikt heel goed.
Toch denk ik dat ik dit niet heel lang blijf luisteren en dat er na 2 keer luisteren aardig wat skiptracks langskomen.

Daarom 3*

Roerbakmie schreef:
Goeie, lekkere beats een lekkere flow en Akon als gastartiest klikt heel goed.

Daarom 3*

heb vandaag gekocht bij boudisque:), je moet #11 (Candy Paint) luisteren, Swizzy heeft die geproduceerd.

Akonner
Ik ben hier zeer onder de indruk van 4,5* in mijn enthousiasme.

Lil Bizzy Bone
Ik heb nog een paar unreleased songs van dit album, als je ze moet PM me, dit zijn ze:
*When The Thugs Come Out
*Bone Thug Boyz
*Into The Future f/ Flesh-N-Bone
*Just Vibe

Pre-Releases:
*Bumps In The Trunk f/ Swizz Beatz (zonder dat Layzie zegt "Bone Thugs, Swizz Beatz")
*C-Town (zonder Twista's verse)
*Streets f/ The Game & will.i.am (met andere The Game verse)
*Lil Love f/ Mariah Carey (zonder Jermaine Dupri & Bow Wow, alleen Mariah Carey op refrein, dus geen verse van Mariah, en langere Bone verses)
*Flow Motion (zonder instrumental op het eind)
*I Tried f/ Akon (met andere volgorde van leden, klinkt ook wat anders de beat)
*Sounds The Same (beat is iets anders)
*So Good So Right (zonder Felecia)
*Never Forget Me f/ Akon (zonder Wish)
*Order My Steps (Dear Lord) (zonder Yolanda Adams)

Goed album van BTnH maar ik had er persoonlijk toch wat meer van verwacht. Er staan goeie nummers op zoals
So good So right ,Flowmotion, I tried, Candy Paint, Sounds the same en Never forget me.

De rest is wel aardig maar mist die echt bone thugs sound veel nummers hadden net zo goed van een andere rap groep kunnen zijn.

Wind blow is wel erg orgineel maar echt mooi kan ik het niet noemen

Lil love en Order my steps vind ik gewoon ronduit slecht en zal ik ook niet vaak afspelen .

Het is zeker niet het beste album van BTnH maar ook niet het slechste al met al een 4 waard

rico-bballer
ik hou wel van btnh sound eigenlijk maar ken alleen i tried van deze.

avatar van seanpuffy
het schijnt dat deze groep de enige hip hop groep is die tenminste ook aan de muziek werkt heb al paar liedjes beluisterd en dit is wel pure klasse.

avatar van MJ_DA_MAN
seanpuffy schreef:

Wat bedoel je daar mee?

Wat heeft die Krayzie Bone toch een geweldige flow, niet altijd helemaal te volgen, maar klinkt echt lekker.

Jammer van Lil LOVE

Relax
Bump in the Trunk... gaat Bone Thugs N Harmony verdomme de Dirty South kant op ?
Oooh damn ik ben kwaad hierom.

Lil Bizzy Bone
Bumps in the Trunk, is de nieuwe Body Rott. Ik vind dat nummer echt goed, die flow is hard en die beat helemaal. Maar je moet van zulke nummers houden, en Relax doet dat dus niet;)

Social_Mask
Body Rott is echt een goed nummer! Maar jammer van de featurings.

avatar van 00Nordin
@Social_Mask

Body Rott is van Art Of War;-) XD

Social_Mask
Hehe jah, geen idee waarom ik hier had geplaatst

avatar van Soete
Bone Thugs-N-Harmony levert wederom een dope album. Het heeft een aantal commerciele nummers zoals: 'I Tried, 'Lil Love', wat moet helpen de album goed te verkopen. Niet iedere Bone Thugs fan zal dit waarderen, maar er staan genoeg keiharde Bone Thugs nummers op zoals:'Flow Motion, 'Streets', '9mm', 'C-Town' & 'Gun Blast'. Ik heb van het gehele album genoten, van de commerciele tot de harde nummers. The Bone boys iz back!!!

Ik heb eerlijk gezegt al heel lang niks meer van Bone thugs gehoord. Crossroads vond ik vroeger wel een leuk lied, dusja, toch even de gok gewaagd. Bleken toch wel leuke tracks op te zitten. Vooral die met Akon zijn leuk. Een (voorlopige?) 3,5 ster verdiend.

avatar van P.O.W.
Bone is de shit, heb alles van ze (500 Eu aan bone shit). Maar ik vond het toch jammer dat ze de singles outkozen op basis van de featured artiesten die op dit moment in de US 'hot' zijn, bah. Akon? Bow Wow? Waarom? Die lui halen de plaat alleen maar naar beneden. Nou was het wel duidelijk dat Bone weer een commercieel succes wou hebben, maar doe het dan met de thugs alleen, zonder populaire "rappers" op je singles. Deze plaat komt bij mij niet in de buurt van E1999 of AoW maar welke nieuwe albums wel? Al met al een heel mager 4tje voor S&L omdat er zeker wel hele vette tracks op staan.

avatar van Reijersen
Vaak vind ik BTNH wel erg origineel, maar ook erg eentonig. Dat is met deze cd niet anders. Daarbij komt ook nog dat de producties niet al te best zijn en er geen enkel nummer uitschiet.

2,5 ster.

Lil Bizzy Bone
Daar ben ik het helemaal niet mee eens, nummers als Flow Motion, Wind Blow, I Tried en Never Forget Me schieten naar mijn mening echt wel uit. Eentoning kan je dit album noemen, maar dit album heeft Interscope gewoon verneukt. Nummers als Struggle (met Petey Pablo), Not Familiar en Never Been Industry zijn toch wel erg goed. Alleen jammer dat ze er niet opstaan. Krayzie Bone heeft zelf ook gezegt dat hij niet blij was met de keuzes die Interscope maakte, zo wou BTNH Wind Blow niet op het album maar het was Jimmy Lovine's favoriete nummer, daarom komt er ook geen video voor het album. Het volgende BTNH album bevat ook unreleased nummers van dit album, kan niet wachten!

Paar berichten verwijderd. De toon mag wel wat vriendelijker, Eternal.

avatar van Jorge-E
Bah, wat is Lil Love toch fucking slecht... als I Tried bijna gedaan is (wat ik om eerlijk te zijn wel een heel goed nummer vind) neem ik altijd de afstandsbediening om die Lil Love track te skippen.

Even over de andere tracks: FlowMotion klinkt wat zoals die van Faces of Death of ligt dat aan mij? Maakt niet uit, goed nummer gewoon.
De helft van de tracks doen me niets, maar zijn grotendeels wel goed.

Mezelf
Normaal gesproken verlaag ik niet snel omdat mijn eerste oordeel vaak wel in redelijke mate overeenkomt met het uiteindelijke oordeel, maar in dit geval moet ik wel wat aanpassen. Vind het namelijk niet echt vatbaar voor herhaling, ik luister het eigenlijk nooit meer en dat zegt toch wel genoeg. Een album kan voor mij geen 4 krijgen als ik het nooit meer luister, dan is de replay value gewoon te laag. Het gaat dan ook naar een 3.

ErwinQ
damn wat een features... ik denk dat ik deze oversla

avatar van Jorge-E
Misschien wel een goed idee. Maar geen zorgen, het volgende Bone album zal ongetwijfeld beter zijn.

Bizzy en Flesh zijn terug en geen invloeden van het label meer.