menu

Annelie - After Midnight (2018)

mijn stem
3,90 (5)
5 stemmen

Nederland
Neoklassiek
Label: Sony Masterworks

  1. At Night (9:13)
  2. Full (3:22)
  3. Of (2:58)
  4. A World (4:30)
  5. Snow (4:47)
  6. In (2:25)
  7. Quiet (5:48)
totale tijdsduur: 33:03
zoeken in:
avatar van harm1985
Toetsenist en achtergrondzang bij Eefje de Visser, maar daarvoor timmerde ze ook al aardig aan de weg. Na een concert in Leiden een poosje mee staan praten. Sympathieke, getalenteerde meid, die zeker waardering verdient voor haar input in de sound van Eefje. Benieuwd naar dit album.

Wat meer info in Trouw.

Eerste kleine puntje van kritiek: het kraken van de stoel of pedalen is iets te goed hoorbaar viel me voor het eerst op bij Full, maar in Of hoor ik het ook.

avatar van Gretz
4,5
Dit debuut van Annelie is een veelbelovend album van een getalenteerde Nederlandse neoklassieke pianiste. Ik denk dat ze het grootste talent van eigen bodem is, nog boven Joep Beving. Bij vlagen komen de nummers bij het niveau dat Nils Frahm ook op z'n beste platen bereikt.

BIJ succesvolle reis van Eefje - die zeker live elk jaar meer fans aan zich heeft weten te binden - mag de bijdrage van Annelie absoluut niet vergeten worden. Zij is nu het langste van alle bandleden aan haar verbonden.

Heel benieuwd naar de opvolger, de singles die ze dit jaar al uitbracht smaken zeker naar meer!

avatar van Gretz
4,5
Snap er niets van dat Annelie nog zo onontdekt blijft op MuMe. In maart komt haar tweede album uit

Gast
geplaatst: vandaag om 22:17 uur

geplaatst: vandaag om 22:17 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.