menu

Hawksley Workman - Median Age Wasteland (2019)

mijn stem
4,00 (2)
2 stemmen

Canada
Pop / Rock
Label: Isadora

  1. Birds in Train Stations (4:57)
  2. Lazy (4:34)
  3. Battlefords (5:15)
  4. Italy (3:58)

    met Amy Millan

  5. 1983 (4:21)
  6. To Receive (5:35)
  7. Skinny Wolf (4:25)
  8. Song of Summer (5:01)
  9. Oksana (5:03)
  10. Stoners Never Dream (4:22)
  11. Snowmobile (3:40)
totale tijdsduur: 51:11
zoeken in:
avatar van muziekobsessie
4,0
Alweer zijn 16e album lees ik ergens en eindelijk na al dat verschrikkelijke geëxperimenteer weer is een steengoede ala zijn oudere werk als the delicious wolves/lover fighter/treefull of starling. Rake originele gedurfde teksten zoals Father John Misty dat ook doet alleen vind ik het bij Workman veel leuker zoals de prachtige opener "Birds in trainstation like you and me" of het ontroerende "skinny wolf".
Producer Murray Lightburn frontman van the Dears heeft er echt een feest voor het gehoor van gemaakt vol met prachtige strijkersarrangementen maar ook tegelijk simpel en eerlijk laten klinken.
En vooral zijn zang heeft hij een ereplaatsje in de mix heeft gegeven. En zingen kan Workman als de beste wat een krachtige falset heeft hij zeg!
Kan wel zeggen dat dit de verrassing van het jaar voor mij is geworden van een artiest die ik al een tijdje uit 't oog(gehoor) was verloren vanwege bar slechte albums. Dikke aanrader dus Lura erwinzaERodynamICPoles Apart

avatar van aERodynamIC
Ik ben de beste man compleet uit het oog verloren.

avatar van erwinz
ik ook

avatar van muziekobsessie
4,0
Mooiste tekst sinds tijden! Hoe origineel vogels op treinstations vergelijken met ons.
Birds in Train Stations - YouTube

avatar van popstranger
4,0
Birds in Train Stations, Skinny Wolf en Song of Summer zijn prachtsongs en net als het gehele album een aanrader. Gezien de weinige stemmen hier valt er voor heel wat mensen nog iets te ontdekken.

Gast
geplaatst: vandaag om 01:00 uur

geplaatst: vandaag om 01:00 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.