Øjne - Prima Che Tutto Bruci (2018)

Italië
Punk / Metal
Label: Hardcore for the Losers

1. Tredici (5:38)
  2. Ogni Inverno (4:47)
  3. Nel Migliore dei Mondi Possibili (3:13)
  4. Sull'altro Lato del Fiume (5:50)
  5. Kalieaswari (1:49)
  6. Lo Schema di Propp (3:39)
  7. Epilogo (8:41)
  8. Dall'altra Parte del Mare (3:12)
avatar van Johnny Marr
Tipje voor ArthurDZ en niels94. Via RYM ontdekt tijdens m'n zoektocht naar Italiaanse plaatjes voor het reis rond de wereld topic. Dit blaast me nog harder weg dan Raein en La Quiete. Dit is misschien iets gelikter, dus hopelijk vinden jullie het ook wat

avatar van ArthurDZ
Johnny Marr schreef:

Thanks voor de tip, ik probeer hem zeker te checken, maar dan voor zaaf's topic.

Wel een lang plaatje zeg! Progscreamo?

avatar van Johnny Marr
ArthurDZ schreef:

Wel een lang plaatje zeg! Progscreamo?

In het geval van Epilogo klopt dat zeker, maar wat een outro heeft die song Echt schuimbekkend om bij weg te dromen prachtig.