menu

Nebula - Holy Shit (2019)

mijn stem
3,38 (8)
8 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Label: Heavy Psych Sounds

  1. Man's Best Friend (4:56)
  2. Messiah (4:28)
  3. It's All Over (4:58)
  4. Witching Hour (4:12)
  5. Fistful of Pills (1:48)
  6. Tomorrow Never Comes (7:11)
  7. Gates of Eden (3:39)
  8. Let's Get Lost (4:40)
  9. The Cry of a Tortured World (7:12)
totale tijdsduur: 43:04
zoeken in:
avatar van frolunda
3,5
Na een pauze van zo'n jaar of zeven pakte,de ook uit Palm springs,Californië afkomstige Stoner formatie Nebula twee jaar geleden de draad weer op.Holy shit is het eerste resultaat van die reünie,en alhoewel nergens verrassend of zo is het eigenlijk best een aardig album geworden.
De negen songs vallen stuk voor stuk in de categorie overstuurde en gruizige stonerrock die zo af en toe ook nog eens lekker over de top gaat.En Nebula komt op onder meer de opener Man's Best Friend,Let's Get Lost en Witching Hour met enkele heerlijke riffs voor de dag,ofschoon die van het laatst genoemde nummer me wel erg bekend voorkwam.
Enige keerzijde is de niet al te sterke zang van (tevens) gitarist Eddie Glass,zijn stem past qua geluid wel bij dit genre maar is gewoon niet echt goed/mooi en ook (al dan niet bewust) wat ver naar achteren gemixt.
Voor de rest valt er echter weinig te klagen over Holy shit.

avatar van Supersid
4,0
Dik prima album, zonder meer.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:50 uur

geplaatst: vandaag om 19:50 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.