menu

Mannequin Pussy - Patience (2019)

mijn stem
3,47 (18)
18 stemmen

Verenigde Staten
Punk / Rock
Label: Epitaph

  1. Patience (2:12)
  2. Drunk II (4:28)
  3. Cream (1:55)
  4. Fear/+/Desire (3:35)
  5. Drunk I (0:53)
  6. High Horse (2:58)
  7. Who You Are (2:32)
  8. Clams (0:38)
  9. F.U.C.A.W. (2:05)
  10. In Love Again (4:18)
totale tijdsduur: 25:34
zoeken in:
avatar van frolunda
3,5
Best OK dit.Mannequin pussy beweegt zich in het punk/rock genre en mede door de zang van Marisa die me wel wat aan,de ook vrouwelijke zang van Babes in toyland doet denken komen naast die band ook namen als the Distillers en in iets mindere mate L7 als referentiekader voorbij.
Patience is een kort maar krachtig album,de plaat tikt het half uur nog niet aan en ter gelijkertijd lekker dynamisch met felle,korte punk uitspattingen maar ook fijne rocksongs als Who You Are en vooral Drunk II.
De sound van het viertal uit Philadelphia bevat niets wat we nog nooit eerder gehoord hebben maar de uitvoering (inclusief productie is sterk) en het songmateriaal voor het grootste deel goed.
Fijn album waar weinig mis mee is.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:28 uur

geplaatst: vandaag om 16:28 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.