R. Kelly - Double Up (2007)

R&B
Label: Jive

1. The Champ (1:50)

met Swizz Beatz

2. Double Up (4:48)

met Snoop Dogg

3. Tryin' to Get a Number (3:47)

met Nelly

4. Get Dirty (3:56)

met Chamillionaire

5. Leave Your Name (3:27)
  6. Freaky in the Club (4:35)
  7. The Zoo (3:38)

17. Sex Planet (5:35)
  18. Rise Up (3:30)
  19. I Like Love * (3:20)
avatar van Reijersen
De nieuwe cd van R. Kelly, grootheid in de R&B. Het wordt naar het schijnt en aan de collabo's te zien een album met vooral uptempo nummers. Eerst single is 'I'm a Flirt'.

Het nummer 'Double Up' met Snoop Dogg is geproduceerd door Dr. Dre. Kanye produceerde het nummer waar hij zelf ook meedoet en bij 'On Da Floor' is het productiewerk van Lil' Jon. De rest is van de hand van Kellz himself.

Omdat ik toch wel liefhebber ben van zijn stem ben ik toch wel benieuwd naar de ze cd. Al staan veel van de collabo's met totaal niet aan.

Akonner
Al nummers uitgelekt?

Hoor de laatste tijd veel nummers van Kel op Juize.FM en FunX die misschien van dit album zijn.

2 nummers zijn gelekt:
- I'm a Flirt
- Blow It Up

Relax
Is die hoes wel echt ? kijk hoe dat eruit ziet

avatar van musicfriek
Zou Diamonds & Pearls een cover van Prince zijn? Heb zo'n gevoel van wel. Die hoes is idd

avatar van Reijersen
Hoes is inderdaad erg jammer. Nu hopen dat de hoes geen equivalent is van wat op het schijfje staat.

Akonner

-David Banner
-Young Buck
-Pitbull
-Ciara

Mis dan nog alleen Yung Joc.

-Snoop Dogg
-Kanye West
-Keyshia Cole

avatar van jowietje
Deze tracklist klopt volgens mij niet. Er zou ook een nummer met usher op moeten staan die Same girl heet, dat nummer is een paar dagen geleden gelekt.

avatar van Reijersen
Ik ben aan het zoeken geweest. Er circuleren 3 playlists, dus welke uiteindelijk wordt merken we snel genoeg. En dan zal ik het vanzelfsprekend aanpassen.

Het lijkt me by the way wel nice, een nummer van Kellz en Ush

Luister hier:

avatar van Reijersen
'Rise Up' is een tribute voor de slachtoffers van de schietpartij bij de Tech-school in de States.

fastpulseboy
Ik vond R kelly al het meest memorabele "jankerige zeikerige vies glibberige nummer waar ik meteen het zuur van in mijn bek krijg" gemaakt hebben.... En dit is ook geen haar beter. Onbegrijpelijk dat je dit voor je plezier op kan zetten, ik ren hier gillend van weg. Heel blij dat je dit ook niet in de supermarkt voorbij hoort komen (tot nu toe) wat een jankerd zeg. (zo, voel je niet aangevallen, moest het gewoon ff spuien anders blijf ik met die zuuroprisping zitten de hele dag)

avatar van musicfriek
Reijersen schreef:

Pffffff, mag ik een teiltje? Zal wel weer een nummer a la Gotham City zijn ofzo. Nee, ik ben geloof ik helemaal klaar met deze meneer.

fastpulseboy
je mag mijn teiltje hebben! ben er net klaar mee!

Wat een onvoorwaardelijke positief toch weer

Eerst beluisteren, dan oordelen.

Roerbakmie
Ik vind het wel een lekker nummer, viel me reuze mee.

Reijersen schreef:
Wat een onvoorwaardelijke positief toch weer

Eerst beluisteren, dan oordelen.

gedaan hoor! (voor zover ik het vol kon houden)
en mij zie je niet stemmen.

musicfriek schreef:

Een glas is halfvol of halfleeg he

Roerbakmie
zijn er al meer nummers gelekt?

avatar van Reijersen
Nope, hij weet het lang dicht te houden.

Roerbakmie
Inderdaad normaal zijn er 2 weken van te voren meestal wel de helft van de nummers gelekt!

avatar van ferdi2307
heb zojuist et hele album binnen.. eerste indruk is redelijk..

ik heb een 19e nr.. 'I Like Love'

avatar van Reijersen
Dat nummer staat alleen op de Engelse versie van het album.

avatar van Reijersen
BTW, waar komen die stemmen vandaan? Hij is nog niet gelekt en/of uit.

avatar van ferdi2307
haha eenmalig dan Astu..

avatar van Reijersen
En zo na de eerste luisterbeurt lijkt mijn vrees de waarheid geworden. R. Kelly heeft met 'Double Up' een zeer matig album afgeleverd.

Voordat ik stem zal ik de cd onder nog een stuk of twee luisterbeurten onderwerpen.

Harco
Wat een verschrikkelijk kutalbum.

Heerlijk genuanceerd ook weer

Harco
Jammer dat de man zo is afgezakt.

Harco schreef:
Wat een verschrikkelijk kutalbum.

nou nou nou, nu doe je die plaat weer veel te veel eer aan hoor!
bij die bewoordingen heb ik nog veel te gezellige associaties.

grappig!