menu

Thomas Azier - Raven on the First Floor (2019)

mijn stem
3,80 (15)
15 stemmen

Nederland
Pop / Electronic
Label: Hylas

  1. Map of Your Loneliness (5:17)
  2. Strangling Song (2:41)
  3. Mud on the Mirror (4:03)
  4. Strange Day on the Train (3:51)
totale tijdsduur: 15:52
zoeken in:
4,0
Eerste luisterbeurt stelt mij positief. Wat een hoop producties doet deze jongen toch.
Deze plaat is weer wat meer pop/elektro dan de vorige. Absolute favoriet nu is "mud on the mirror". Wat een heerlijke plaat.

avatar van overmars89
4,0
Weer een heerlijk ep'tje van de beste man. Het album S T R A Y is me ontschoten vorig jaar. Ook maar snel checken, want al zijn output is van een hoog niveau.

avatar van andnino
4,0
Nog niet hier gereageerd, maar ik luister dit plaatje al maanden aan en af. Laat zich moeilijk vastpinnen, want er komen hier in iets meer dan een kwartier behoorlijk veel stijlen voorbij. Maar alles past toch perfect samen. Strangling Song is voor mij toch wel het hoogtepunt, die gaat in mijn lijst voor nummers van het jaar.

Gast
geplaatst: vandaag om 18:15 uur

geplaatst: vandaag om 18:15 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.