menu

Tycho - Weather (2019)

mijn stem
3,19 (8)
8 stemmen

Verenigde Staten
Electronic
Label: Ninja Tune

  1. Easy (3:27)
  2. Pink & Blue (4:19)

    met Saint Sinner

  3. Japan (3:18)

    met Saint Sinner

  4. Into the Woods (4:02)
  5. Skate (3:07)

    met Saint Sinner

  6. For How Long (3:00)

    met Saint Sinner

  7. No Stress (3:49)

    met Saint Sinner

  8. Weather (4:14)
totale tijdsduur: 29:16
zoeken in:
BrotherJohn
De eerste twee nummers inmiddels beluisterd. Muzikaal weer als vanouds heerlijk en zoals op elk album net weer één stapje geëvolueerd. Maar de flauwe 'zang' van die Saint Sinner is voor mij op het eerste gehoor een sta-in-de-weg, zeker bij het tweede nummer. Heeft Tycho dat nou nodig? Dan had ik denk ik liever wat meer stembanden gehoord, maar het liefste gewoon instrumentaal. Want zoals gezegd, muzikaal is het wel weer dik in orde. Op 18 februari in Paradiso, dat duurt nog even maar wel iets om alvast weer naar uit te kijken.

Ponty Mython
Slechts 30 minuten? Die dance albums van tegenwoordig duren steeds korter.

avatar van andnino
3,0
Vocalen op de muziek van Tycho is in principe een prima idee, maar deze Saint Sinner (ken haar verder niet) doet er beslist niets spannends mee. Het eerste nummer is best fijn, de rest van deze plaat vergeten we snel weer.

BrotherJohn
Na enkele luisterbeurten overheerst een beetje de indruk dat dit eigenlijk geen volwaardige opvolger van Epoch is. Niet qua materiaal, niet qua vernieuwing, niet qua speelduur.

Gast
geplaatst: vandaag om 00:14 uur

geplaatst: vandaag om 00:14 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.