Frankie Rose - Seventeen Seconds (2019)

Label: Slumberland

1. A Reflection (2:04)
  2. Play for Today (3:40)
  3. Secrets (3:23)
  4. In Your House (3:27)
  5. Three (3:08)
  6. The Final Sound (1:14)
  7. A Forest (5:58)
  8. M (3:07)
  9. At Night (5:58)
  10. Seventeen Seconds (3:53)
avatar van Alicia
Geslaagd!

'Geslaagd' in de zin van een van de meest zouteloze kopieën van een meesterwerk en natuurlijk totaal ongeschikt voor de echte, al dan niet oude, postpunkie. Dit laatste is natuurlijk geheel bezien door een inmiddels aan vervanging toe zijnde leesbril, want hoewel onwijs zoet en slap, is dit niet superslecht gespeeld of gezongen.

Alhoewel... deze Seventeen Seconds zou uiteraard nog veel 'geslaagder' geweest zijn als de cover was meegecovered! ?

Ik mag hopen dat Frankie Rose in de toekomst wel ontzettend ver uit de buurt van ene From the Lions Mouth blijft en de volgende keer het liefst met eigen werk komt.