menu

Future - Save Me (2019)

mijn stem
3,33 (9)
9 stemmen

Verenigde Staten
Hip-Hop
Label: Epic

  1. XanaX Damage (1:44)
  2. St. Lucia (3:18)
  3. Please Tell Me (3:24)
  4. Shotgun (4:18)
  5. Government Official (2:30)
  6. Extra (2:53)
  7. Love Thy Enemies (2:07)
totale tijdsduur: 20:14
zoeken in:
avatar van Haroen
4,5
Dit album is nogal anders dan Future's andere muziek. Want dit album heeft echt een doel. En dat doel is, alle luisteraars laten weten waar hij momenteel door heen gaat. Er is daarom ook veel moeite en emotie in dit album gestopt. Ook vind ik het stemgebruik van Future erg mooi hier. Normaal rapt hij, maar hier zingt hij ook soms en zo te horen heeft hij nogal wat talent.

Dit album bevat geen slechte nummers, maar ik vond de track Extra niet zó goed. Mijn favorieten zijn: XanaX Damage en Love Thy Enemies want er wordt een belangrijke boodschap naar voren gebracht. Namelijk, blijf weg van de Xanax pillen af.

Kortom, het is een zeer goed album wat heel zorgvuldig bij elkaar is gezet.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:10 uur

geplaatst: vandaag om 19:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.