Patrice Rushen - Pizzazz (1979)

R&B
Label: Elektra

1. Let the Music Take Me (6:51)
  2. Keepin' Faith in Love (4:08)
  3. Settle for My Love (5:17)
  4. Message in the Music (3:02)
  5. Haven't You Heard (6:45)
  6. Givin' It Up Is Givin' Up (4:59)
  7. Call on Me (6:47)
  8. Reprise (Message in the Music) (0:58)
Fantastische mellow-funk van zangeres/toetseniste Patrice Rushen.
Heaven't You Heard staat nog steeds als een huis!

avatar van Broem
Aha nu wordt het duidelijk waar André van Duin zijn inspiratie vandaan heeft gehaald...Pizzaaa

Geen slecht woord over Dhr. Van Duin maar wie heeft er nu in godsnaam iets aan zulke reactie

avatar van Broem
Geintje waarde muziekvriend. Geen kwaad woord over onze nationale volksheld. Overigens ook niet over Patrice. Iemand die samen met Lee Ritenour heeft gespeeld staat bij mij hoog aangeschreven. Vakvrouw. Keep smiling

Toch fijn om te horen dat je ook op muzikaal vlak iets kan toevoegen zonder je komische kwaliteiten in twijfel te trekken natuurlijk

En het is jouw volksheld,hier is/was het ene Urbanus

avatar van Minneapolis
Naast het bekende Haven't you heard zijn ook swingende opener Let the music take me en na verloop van tijd vooral het wat tragere maar nog steeds funky Givin' It Up Is Givin' Up (duet met D.J. Rogers) smakelijke nummers.