menu

Allah-Las - LAHS (2019)

mijn stem
2,63 (26)
26 stemmen

Verenigde Staten
Pop / Rock
Label: Mexican Summer

  1. Holding Pattern (4:08)
  2. Keeping Dry (3:54)
  3. In the Air (2:13)
  4. Prazer Em Te Conhecer (3:06)
  5. Roco Ono (4:02)
  6. Star (4:08)
  7. Royal Blues (2:32)
  8. Electricity (2:58)
  9. Light Yearly (4:01)
  10. Polar Onion (2:46)
  11. On Our Way (3:34)
  12. Houston (2:13)
  13. Pleasure (4:22)
totale tijdsduur: 43:57
zoeken in:
avatar van Michiel Cohen
2,0
Vind alleen track 6 goed.

1,5
Ajjj, wat een debacle. Wie mij een beetje volgt, weet dat ik nooit een score uitdeel van 1,5 sterren. Daarbij komt ook nog eens dat ik de eerste twee Allah Las albums geregeld met veel plezier draai. Was de vorige release al matig, met 'Lahs' haak ik voorlopig af. Toch begint de plaat middels 'Holding Pattern' nog hoopgevend, maar daarna weet geen enkele track meer te boeien en klinkt het allemaal zeer gezapig. Helaas.

avatar van Venceremos
1,0
Khruangbin-achtige liftmuziek, inspiratieloos gekeutel in de sixtiesrevivalist-marge. De 1e 2 platen waren leuk, nu is het wel leuk geweest.

Het steenkolen Portugees & Spaans icm met nep-bossa maakt het helemáál verschrikkelijk.

ohmusica
Relaxte schoolbandjes muziek. Klinkt bij mij goed in het gehoor, niet al te pretentieus, met niet allemaal even sterke nummers, maar de sound vind ik best wel aardig.

avatar van Venceremos
1,0
Als je 4e album nog van schoolbandjes-niveau moet zijn... Koude kermis in vergelijking met het prima debuut, die ik morgen even ga draaien om de vieze smaak weg te spoelen.

avatar van Noere
Venceremos schreef:
Als je 4e album nog van schoolbandjes-niveau moet zijn... Koude kermis in vergelijking met het prima debuut, die ik morgen even ga draaien om de vieze smaak weg te spoelen.


Debuut toen een tijdje veel geluisterd, nu ook nooit meer eigenlijk. Heb deze na een aantal nummers maar afgezet, geloof het wel met deze band. Dit is gewoon muzak inderdaad.

avatar van Linius
Op zich wel prima niets-aan-de-hand muziek voor in de achtergrond. Allemaal niet vernieuwend of extreem aanwezig maar het kabbelt wel lekker voort. Ben best verbaasd over de extreem negatieve meningen eigenlijk. Denk dat ik op 2,5 ster blijf hangen.

avatar van overmars89
2,0
Wat een tegenvaller! Ik ga ze aankomende zaterdag zien in Praag. Ik hoop dat ze veel van hun eerste 2 albums spelen!

avatar van philtuper
2,5
Okay, wilde wat tegengas geven bij de negatieve reacties hierboven, maar dan komt net Royal Blues voorbij geneuzeld en heb ik alles maar weer gedelete...

avatar van Cor
3,0
Cor
Nou, maar zo belabberd is het ook allemaal niet. Toegegeven, de songs zijn van het niveau ‘ene oor in, andere oor uit’. Maar ik hoor ook een kraakheldere productie, mooie samenzang en sprankelende gitaren. Het nieuwe is er wel vanaf, maar soms lijkt het wel of alleen muziek van een cijfer 8 of hoger nog interessant is. Geen topplaat , maar luisteren is ook geen strafkamp.

Gast
geplaatst: vandaag om 07:46 uur

geplaatst: vandaag om 07:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.