blink-182 - NINE (2019)

1. The First Time (2:26)
  2. Happy Days (2:59)
  3. Heaven (3:17)
  4. Darkside (3:00)
  5. Blame It on My Youth (3:05)
  6. Generational Divide (0:49)
  7. Run Away (2:27)
  8. Black Rain (2:46)
  9. I Really Wish I Hated You (3:11)
  10. Pin the Grenade (2:59)
  11. No Heart to Speak Of (3:40)
  12. Ransom (1:25)
  13. On Some Emo Shit (3:09)
  14. Hungover You (2:58)
  15. Remember to Forget Me (3:29)
  16. Out of My Head * (2:23)
avatar van entony10
coldwarkids schreef:
Sinds het vertrek van Tom DeLonge (brein achter de band) is het niks meer. Matt Skiba is misschien wel een prima vervanger maar haalt bij lange na niet de sound die Tom had. Nee Mark put uit een of twee akkoordjes dezelfde type nummertjes. Angels And Airwaves lijkt meer op blink-182 dan blink zelf. Lachwekkend allemaal dit. Geloof me, de meeste blink-182 fans zitten hier niet meer op te wachten.

Er zal wellicht wel paar mensen zijn die blink niet goed kennen en geen vergelijkingsmateriaal hebben met vroeger, dan mis je wellicht niks.

De sound van Tom DeLonge is vooral fijn om naar te luisteren als fan van Blink 182 en Angels and Airwaves, maar het is nou niet bepaald een sound die spatzuiver en onhaalbaar is door anderen. Ik vind Matt Skiba een prima vervanger en dat Blink 182 op dit album echt top klinkt.

Als ik naar Tom DeLonge wil luisteren dan zet ik een album van Angels and Airwaves op en ben ik ook tevreden.