Supersub - Fly Pilot Fly (1999)

Label: Virgin

1. Faith (3:57)
  2. Pads (4:25)
  3. Told You So (3:26)
  4. Too Much Time (5:15)
  5. I Can't Remember (5:36)
  6. Fishing (3:22)
  7. Fly Pilot Fly (4:12)
  8. Lovely Lady (3:37)
  9. Meat & Two Veg. (6:04)
  10. Where Is the Love Gone (4:50)
  11. Kings (4:14)
  12. Told You So [Instrumental Reprise] (3:07)
  13. Sun Don't Shine (5:46)
avatar van Zachary Glass
Ik wist gewoon dat titan deze vroeg of later zou toevoegen

avatar van rzasa
To Much Time is een prachtig nummer, welke in mijn Nederlands Fabrikaat Top 10 staat.
Jammer dat ze zjn gesplit. 4 sterren (afgerond naar boven)

avatar van titan
titan (crew)
Zachary Glass schreef:

Ik wist gewoon dat titan deze vroeg of later zou toevoegen

O ja, doe dan eens wat voorspellingen van albums die ik nog wil toevoegen?

avatar van Zachary Glass
Zo helderziend ben ik nu ook weer niet

Maar ik verwacht wel nog een paar albums van Deacon Blue (ik ga er niets op verwedden - want weddenschappen draaien altijd nefast uit voor mij )

avatar van titan
titan (crew)
Mmm, dat heb je alvast goed!

Wat een absolute topplaat is dit, liedjes, LIEDJES! Echte goeie liedjes!
Veegt de vloer aan met alles wat Moke (ook geen onaardige band) op de plaat heeft gezet -imho-

avatar van CDrek
Briljante plaat van Nederlandse bodem in een tijd waar je daar niet altijd van op aan kon (zoals nu)...erg veel zorg besteed aan de productie en de liedjes mogen er wezen..."Kings"..o la la...!!!!

avatar van spaceman
Voorloper van Moke en een stuk gevarieerder! Deze band van Felix Maginn biedt meer ruimte aan de leadgitarist, JB Meijers (Charmin' Children, Shine, De Dijk), die hier en daar aan John Squire van The Stone Roses doet denken. De plaat zou sowieso van een jaren '90 Britpopband kunnen zijn. Buiten de prima muziek is ook het artwork het vermelden waard. Het doosje waarin de CD is verpakt, ziet er uit als de verpakking van een modelvliegtuigje, zo eentje die je met hobbylijm in elkaar zet en vervolgens beplakt met de bijgeleverde stickertjes. Mooi hoor.