Wingtips - Exposure Therapy (2019)

Electronic / Pop
Label: Artoffact

1. Eintrot (0:37)
  2. Deaf Pursuit (4:28)
  3. Accidental Effigies (3:53)
  4. After the Storm (4:22)
  5. The Eye That Follows Suit (4:29)
  6. Sentinel (4:06)
  7. Here and Now (5:10)
  8. Ghosted (4:45)
  9. Relativity (3:21)
  10. Innocent Blood (7:18)
avatar van E-Clect-Eddy
Volgens Discogs: New Wave, Goth Rock, Synthpop, Darkwave

Op hun eigen Bandcamp pagina aangemerkt met: Dream Pop, Gothpop, Post-Punk, Synthpop.

Opgericht door Vincent Segretario en bijgestaan door Hannah Avalon op het podium. Zijn zang doet denken aan Robert Smith op de mid 80s albums van The Cure. Ook de klanken uit de synths hebben een hoog verwantschap met die band en andere alternatieve acts uit die periode. Goed dansbaar.

Een album dat waarschijnlijk de fans van Drab Majesty zal aanspreken en ook wel fans van de stem van Robert Smith.

Klinkt inderdaad goed dit. Kende de band nog niet maar werd getipt op YouTube. Oprichter en gitarist Vincent Segretario heeft ook meegewerkt aan het laatste album van Panic Priest - Second Seduction (2020) - MusicMeter.nl lees ik op discogs. Ik ga verder met luisteren (bandcamp).