menu

Rachel Sermanni - So It Turns (2019)

mijn stem
3,93 (7)
7 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Folk
Uitgebracht in eigen beheer

  1. Put Me in the River (6:03)
  2. See You (4:37)
  3. If I (4:32)
  4. Wish I Showed My Love (2:59)
  5. What Can I Do (4:29)
  6. Typical Homegirl (3:54)
  7. Come to You (3:41)
  8. Namesake (4:42)
  9. Tiger (3:50)
  10. So It Turns (5:07)
totale tijdsduur: 43:54
zoeken in:
avatar van muziekobsessie
4,0
Het gebeurd niet vaak dat ik een complete nieuwe release mis als ik die artiest volg en voorgaande albums goed vind. Echt totaal onder de radar is dit album verschenen. Heel anders dan voorganger is deze heel ingetogen maar zeker ook mooi. Sermanni is goed in omschakelen van mineur naar majeur en vice versa. Iets wat gedurfd is en ik prachtig vind. Heb haar ooit op de V11 boot gezien en ze betoverde iedereen die daar was, echt ongelofelijk mooi.

avatar van Lura
4,5
Bijzonder fraai album, helaas nog niet regulier verkrijgbaar in Nederland en dus maar besteld via haar Bandcamppagina. Voordeel is trouwens dat je naast de cd, het album in nog betere Hires kwaliteit krijgt.

avatar van Sunderland
4,5
Wow!

het is een tijd geleden dat ik Tied to the Moon heb beluisterd maar voor mijn gevoel klinkt Rachel op dit album een stuk volwassener. Bij beluistering moest ik even aan Laura Marling denken, qua stem, maar waar Laura vrij vlak blijft in haar sound, zijn deze liedjes meer melodieus en rijker aan instrumenten.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:50 uur

geplaatst: vandaag om 11:50 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.