menu

Mgła - Age of Excuse (2019)

mijn stem
3,98 (24)
24 stemmen

Polen
Metal
Label: Northern Heritage

  1. Age of Excuse I (7:29)
  2. Age of Excuse II (6:57)
  3. Age of Excuse III (6:16)
  4. Age of Excuse IV (5:36)
  5. Age of Excuse V (7:00)
  6. Age of Excuse VI (9:06)
totale tijdsduur: 42:24
zoeken in:
avatar van Dr.Pat
Weer eens ouderwets benieuwd....

avatar van Don Cappuccino
4,0
Mgła doet waar het goed in is en brengt een opvolger uit die naadloos op Exercises in Futility aansluit. Het Poolse gezelschap brengt een opvallend melodieuze en pakkende sound in het blackmetalgenre, zonder te gezapig te worden of de grimmigheid te verliezen. Het riffwerk is ijzig, dromerig en licht dissonant en bouwt veel op repeterende patronen. De drummer (Darkside) is de ster van dit album, een van de beste metaldrummers van dit moment. Daar waar veel blackmetaldrummers enorm op blastbeats leunen, kleurt Darkside alles enorm creatief in. Vooral zijn bekkenwerk bevat waanzinnig veel detail en ook zijn blastbeats zijn heel subtiel geaccentueerd.

avatar van Edwynn
4,5
Mgla zoekt duidelijk de ouderwetse kaders van Zweedse bands als Dissection op. Dat is gecombineerd met de technieken van deze gasten echt wel zeer sterk uit de verf gekomen. Alweer.

Donderdag 7 mei te aanschouwen in Het Bolwerk in sneek, jawel!

avatar van TJN
4,0
TJN
Het schitterende artwork trok aandacht. De hoop dat het episch drama afgebeeld op de hoes zich geweldadig zou voltrekken zodra de naald de groef gevonden had wordt al bij het eerste nummer bevestigd. Misleiding, vriendjespolitiek, bedrog, verraad, dood, verderf en dat keer op ontelbaar doden. Het oneindig moorddadige verhaal van het beest dat mens heet vertolkt op zeer gepassioneerde gepaste wijze.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:06 uur

geplaatst: vandaag om 10:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.