Kensington - Time (2019)

Label: Universal

1. Bats (3:34)
  2. What Lies Ahead (3:24)
  3. Insane (3:51)
  4. Uncharted (4:01)
  5. Part of Me (3:45)
  6. Chronos Pt. 1 (3:03)
  7. Chronos Pt. 2 (1:19)
  8. Island (4:36)
  9. Ten Times the Weight (4:18)
  10. Perfect Family Day (4:31)
  11. No Me (6:04)
Weinig verrassend,ik had wat meer in de lijn van Control en Rivals verwacht.Na de eerste luister beurten valt het mij wat tegen.Staan een paar leuke nummers op,maar net wat Agio 77 zegt,te weinig om het hele album leuk te vinden.

spoiler schreef:
Ik begrijp sowieso niet dat hier massa's mensen mee weglopen.
Wanneer ik iemand vraag waarom Kensington zo goed is blijft het stil.

Zijn inderdaad wel mensen die voor het bier gaan en ook zo naar de Vrienden van Amstel gaan.

Totaal niet aan mij besteed dus
Ongekende vocals, goede melodieën, goede teksten en gewoon een geweldige live band. Het is misschien niet je smaak maar het is niet heel lastig om te zien waarom mensen ze goed vinden.

avatar van Marco van Lochem
Het vijfde album van deze rockers uit Utrecht is mijns inziens hun beste. Gestaag werkten ze aan het vergroten van hun populariteit, die met "HOME AGAIN" de eerste duw in de goede richting kreeg. Met het derde album, "RIVALS" werden ze van club band een groep die de Ziggo Dome kon uitverkopen. Album #4 "CONTROL" was een wat minder geslaagde poging om het geluid iets te veranderen. Het resultaat was een reeks songs die minder pakkend waren, naar mijn mening. "TIME" daarentegen is geweldig en zeer geslaagd. "BATS" liet al een iets ander geluid horen toen het als eerste single verscheen. Luister ook maar eens naar de mooie opbouw in "UNCHARTED", het uit 2 delen bestaande "CHRONOS", met een mooi bombastisch tweede deel. Hoogtepunt is het 6 minuten durende "NO ME". Ook hier weer een mooie opbouw en de climax is echt Kensington. Het album klopt, alles past goed bij elkaar en het luistert ook als een geheel. Natuurlijk vallen de Kensington haters over elkaar heen om maar duidelijk te maken dat dit echt slecht is, niet vernieuwend en nog veel meer persoonlijke meningen. Maar feit is dat alles gerelateerd is aan smaak en dit album smaakt mij prima.

avatar van Style.Girl
Mwah weer een erg middelmatig album. Weer geen nummers die ik ken. Alles klinkt erg hetzelfde en weinig uitschieters. Als ik dan toch iets moet noemen dan vind ik Chronos Pt 1, Uncharted en Perfect Family Day de beste nummers.