menu

Abigail Williams - Walk Beyond the Dark (2019)

mijn stem
4,36 (14)
14 stemmen

Verenigde Staten
Metal
Label: Blood

  1. I Will Depart (8:02)
  2. Sun and Moon (6:56)
  3. Ever So Bold (4:06)
  4. Black Waves (10:43)
  5. Into the Sleep (5:46)
  6. Born of Nothing (9:14)
  7. The Final Failure (10:59)
totale tijdsduur: 55:46
zoeken in:
avatar van Dr.Pat
4,5
Lijkt erop dat deze band en juweeltje heeft voortgebracht. Ben altijd groot fan geweest van “Becoming” en dan met name “Beyond the Veil” uiteraard, en ben erg blij dat deze feel op deze plaat benaderd wordt. Eigenlijk blijven alle nummers al direct goed hangen. Voorbeeld hiervan is toch direct de opener, wat mij bij vlagen iets doet denken aan Immortals laatste werkjes, maar toch een erg eigen smoel behoudt.
Echter nummers als “Black Waves” en natuurlijk afsluiter “the Final Failure” hebben, wat mij betreft, alles wat een goed, mooi en vooral spannend nummer moet hebben.

Eerste indruk is dat het geheel iets toegankelijker is geworden, maar dat de kwaliteit misschien juist nog wat omhoog is gegaan.

avatar van the crook
Machtig mooie hoes zeg! Zal van dezelfde artiest zijn als Mirror Reaper van Bell Witch. Ben nog niet aan dit album toe gekomen, maar staat hoog op het lijstje!

avatar van The_CrY
4,5
Prachtig album dit. Avontuurlijke black metal met veel afwisseling en toch enige toegankelijkheid. 'The Final Failure' hakt er echt behoorlijk hard in.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:40 uur

geplaatst: vandaag om 08:40 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.