Mobb Deep - Murda Muzik (1999)

Label: Loud

1. Intro (0:44)
  2. Streets Raised Me (4:33)

met Big Noyd en Chinky

3. What's Ya Poison (3:45)

met Cormega

4. Spread Love (4:04)
  5. Let a Ho Be a Ho (3:35)
  6. I'm Going Out (3:45)

met Lil' Cease

7. Allustrious (4:10)
  8. Adrenaline (4:42)
  9. Where Ya From (4:02)

met 8Ball

10. Quiet Storm (4:25)
  11. Where Ya Heart At (4:27)
  12. Noyd Interlude (0:19)
  13. Can't Fuck Wit (4:11)

met Raekwon

14. Thug Muzik (4:34)

met Infamous Mobb en Chinky

15. Murda Muzik (4:10)
  16. The Realest (4:21)

met Kool G Rap

17. U.S.A. (Aiight Then) (4:04)
  18. It's Mine (4:23)

met Nas

19. Quiet Storm [Remix] (4:04)

met Lil' Kim

avatar van jemo3der
Dit album heeft hele andere sfeer dan 2 albums daarvoor, maar ik geef het wel 5 sterren.
Hell on Earth en The Infamous waren juist zo goed door de duistere samples en harde drums terwijl dat hier niet zo is.

avatar van Jar0on
Na The Infamous me favoriete MOBB album, heel veel zullen het er niet meer eens zijn maar ik vind gewoon het gevoel met beats die dit album me geven geweldig, hierna is Mobb Deep heel erg achtergegaan en vind ik er niks meer aan, dit album 4*

avatar van jemo3der
Streets raised me is toch 1 zieke track.. ik heb ook de bootleg versie gedownload en die is ook ziek

Gucci-Mane
Ook wel een leuke album. Minder dan vorige 2 , maar je kan niet zeggen dat het bagger was.

Its mine is echt zo een Gangsta rap met Nas , quet storm met Lil Kim is lekker.Whats ya poisin , thug muzik zijn nice.

avatar van Shelter
niet bagger wel kut

avatar van Dead_Presidents
Meest verkeerste album cover ever! Als of ze net wakker waren geworden toen de foto was genomen

avatar van Dead_Presidents
Dead_Presidents schreef:

*verkeerde*

Een stuk minder dark dan zn voorgangers maar nog steeds met voortreffelijke nummers. Mijn favoriete tracks zijn Allustrious, Streets raised me en Quiet Storm. Prodigy levert een van zijn beste verses ooit af in Allustrious en Quiet Storm. 4.5