Automatic - Signal (2019)

Pop / Punk
Label: Stones Throw

1. Too Much Money (2:16)
  2. Calling It (2:29)
  3. Suicide in Texas (2:58)
  4. I Love You, Fine (2:04)
  5. Highway (3:47)
  6. Signal (3:06)
  7. Humanoid (3:17)
  8. Damage (2:21)
  9. Electrocution (2:30)
  10. Champagne (2:52)
  11. Strange Conversations (3:25)
avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Erg leuke singels uitgebracht.

avatar van AstroStart
Via een redelijk goede recensie in OOR kwam ik bij deze band terecht. Prima album met veel puntige uptempo singles. Voor liefhebbers van new wave/dark wave-muziek (denk aan Tubeway Army / The Sound / New Order).

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Stuiterplaat in de goeie zin van het woord. Denk ook aan Suïcide en de andere cold wave acts uit die tijd.

avatar van WesleyX16
Wat lekker droog en onverschillig en koud klinkt het. I Love You! Fine! Een heerlijke plaat. Dank je voor het plaatsen op FB, DjFrankie. Wat een ontdekking.

avatar van raymondkeuters
Ga Automatic zaterdag live zien. Leuk weetje is dat 1 vd dames de dochter van Kevin Haskins (Bauhaus) is. Verder leuk bandje, leuk debuut dit ??

avatar van WesleyX16
Waar treden ze dan op, zaterdag, raymondkeuters? Ik kan helaas niet. Anders was ik zeker gegaan. Maar toch nieuwsgierig. En de 29ste in Antwerpen, kan ik ook al niet.

avatar van raymondkeuters
Zaterdag in VERA Groningen

avatar van WesleyX16
Veel plezier. Ik ben daar een paar jaar geleden geweest voor Sophia. Samen met een oom die in Groningen woont.

avatar van WesleyX16
Ik ga ze op Grauzone zien, mits Skemer niet op hetzelfde tijdstip komt. Ik hoor op I Love You, Fine en Highway toch wel Joy Division-echo's... VInd ik toch wel 2 hele fijne nummers.

avatar van sj0n88
Volgens mij heb ik in 2019 tijdelijk onder een steen geleefd. Deze band ligt volledig in mijn straatje, maar ik heb onlangs pas Too Much Money ontdekt. Dat is natuurlijk al een fantastische single, en dit album klinkt in z'n geheel nog gaver. Heerlijke sound heeft deze band. Fijn vooruitzicht dat er een nieuw album aankomt.