La Roux - Supervision (2020)

Electronic / Pop
Label: Supercolour

1. 21st Century (4:13)
  2. Do You Feel (5:00)
  3. Automatic Driver (5:05)
  4. International Woman of Leisure (4:18)
  5. Everything I Live For (5:35)
  6. Otherside (5:21)
  7. He Rides (4:58)
  8. Gullible Fool (7:17)
avatar van andnino
Oei, dit klinkt toch wel een beetje als een matige herhalingsoefening van albums 1 en 2. En ik moet toch zeggen dat ik na een pauze van zes jaar toch wel iets meer had verwacht.

avatar van vinylbeleving
Inderdaad een behoorlijk matig album. Denk eerlijk gezegd dat Supervision de zwanenzang zal zijn van La Roux. Na een afwezigheid van 6 jaar met 8 tracks komen die te repetitief zijn en een gebrek aan ideeën tonen, is toch wat te karig. Wat mist is een goede producer of een goed schrijversteam.
La Roux leek jaren gelden een rijzende ster. Die ster lijkt echter opgebrand en het momentum is voorbij. Supervision beklijft nergens.

avatar van davevr
Saai. Dit is dus wat ze noemen gehypet en nooit bevestigd.

avatar van Grecio
Een paar nummers van het eerste album waren echt prachtig. Ik vind helaas op dit album hier niks van terug, tot irritant toe zelfs. Jammer.