menu

D Smoke - Inglewood High (2019)

mijn stem
3,67 (3)
3 stemmen

Verenigde Staten
Hip-Hop
Label: Woodworks

  1. Inglewood High (2:09)
  2. On Paper (2:33)
  3. Lil' Red (2:49)
  4. Honey Jack (4:26)
  5. The Game (2:44)
  6. Ain't You (2:52)

    met Tiffany Gouche

  7. Carry On (3:36)

    met Sha'leah Nikole en Tommy Sketch

totale tijdsduur: 21:09
zoeken in:
avatar van Yestsida
3,5
De winnaar van het eerste seizoen van Rhythm + Flow, de rap-talentenjachtshow van Netflix waar T.I., Cardi B en Chance the Rapper de hoofdjuryleden zijn. D Smoke is een voormalig leerkracht Spaans en Muziek uit Inglewood die na de overwinning van de Netflix-serie $250.000,00 gewonnen had en meteen deze EP uitgebracht heeft.

De vergelijking met West Coast-collega Kendrick Lamar is snel gemaakt. De manier waarop hij rapt doet me vaak denken aan die eerstgenoemde en zijn stemgeluid heeft er ook ontzettend veel van weg. Hij probeert zich van deze vergelijking te distantiëren door veel Spaans in zijn teksten te incorporeren.
D Smoke is trouwens ook de broer van zanger SiR die, net zoals Kendrick, bij Top Dawg Entertainment getekend staat.

Persoonlijk vind ik het wel een geslaagde EP maar het grijpt me nergens echt vast. Met momenten klinkt het alsof ik naar een Kendrick-imitator luister... dan luister ik toch liefst naar the real deal.

Gast
geplaatst: vandaag om 21:08 uur

geplaatst: vandaag om 21:08 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.