menu

Giant Swan - Giant Swan (2019)

mijn stem
3,78 (9)
9 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Electronic
Label: KECK

  1. 55 Year Old Daughter (2:57)
  2. Pandaemonium (4:58)
  3. 'I' as Proof (4:01)
  4. Pan Head (3:34)
  5. Not a Crossing (2:36)
  6. OPAFS; R (5:01)
  7. Weight of Love (4:15)
  8. Peace Fort 9 (3:26)
  9. YFPHNT (5:48)
  10. Spisbah (3:25)
totale tijdsduur: 40:01
zoeken in:
avatar van juvefc_robin
5,0
Meestal komt er voor mij één electronica album per jaar voorbij die me heel erg positief opvalt. Niet omdat ik het genre niet kan waarderen, eerder omdat ik het gewoon niet heel erg volg.

Op het eerste gezocht werd ik aangetrokken door de hoes van de LP. Het voelde als ‘oud Hollandse kunst’ aan dus toen ik zag staan: electronica, was mijn nieuwsgierigheid aangewakkerd.

Jeetje, wat een moddervette LP. Ik ben niet heel erg thuis in de afsplitsingen binnen het genre, maar ik meen vleugjes drum & base te horen.

Het is van begin tot eind een dikke trip. Het knalt je speakers uit alsof het niks is. Met koptelefoon op waan je je in een underground club. Een niet te grote hal, zeg maar eentje voor de liefhebbers, waarvan je echt moet weten dat het er zit.

Ik raad iedereen het aan om Giant Swan te beluisteren. Klasse!

avatar van Noere
4,0
Technobeats met een punk attitude ofzo, maar eigenlijk laat het zich niet echt vergelijken met de meeste techno. Lekker buiten de lijntjes en spartaans, geslaagd debuut is het geworden. Live ook erg vet.

Gast
geplaatst: vandaag om 03:31 uur

geplaatst: vandaag om 03:31 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.