Sleep - Christopher (2005)

Canada
Label: Up Above

1. Intro (2:43)
  2. Say Goodbye (3:53)

met Zelly Rock

3. Fall Guy (4:16)
  4. I'm So Techno Skit (1:51)

met Pale Soul

5. Make Yourself Get Up (4:13)
  6. Testimony (4:25)
  7. So Tired (4:21)
  8. Bucket (4:24)
  9. Can't Be Touched (4:00)

met Abstract Rude

met Tony Hill

13. The Heat (2:59)

met Masta Ace

14. Dirt (3:28)
  15. Dirt Interlude (2:41)
  16. Love It to Death (4:19)

met Yadira Brown

17. Bring It to Life *
  18. Sticks & Stones *
avatar van Sjaakspeare
Wat ik hiervan ken vind ik behoorlijk goed. Vooral qua beats. Die zijn namelijk niet zo voor de hand liggend. Maar ook de flow van Sleep vind ik lekker verfrissend. Ik ga me hier zeker nog verder in verdiepen.

avatar van Osiris Apis
Ik heb de audiotracks toegevoegd.

Uitstekend album van Sleep. Vergelijkbaar met Josh Martinez.

avatar van Sjaakspeare
Bij nader inzien is Sleep gewoon een uitzonderlijk goede rapper. Hij kan echt heel veel verschillende intonaties en snelheden aan.

avatar van Chrisseh
Voor de liefhebbers van dit album (moet 'm zelf nog steeds ooit eens goed beluisteren); hij komt binnenkort met een nieuw album! (Hesitation Wounds, 30 Juni)

avatar van J.M.
Erg leuk album idd. Aparte flow heeft de man en zoals Sjaak al zei kan hij veel afwisseling brengen met zijn stem/flow. Beats zijn ook erg goed.

Rene1979
Dit is toch wel de beste artiest in het oldominion kamp