Stormzy - Heavy Is the Head (2019)

Alternatieve titel: h.i.t.h.

Label: Hashtag Merky

1. Big Michael (2:26)
  2. Audacity (4:05)

met Headie One

3. Crown (3:33)
  4. Rainfall (3:17)

met Tiana Major9

5. Rachael's Little Brother (5:37)
  6. Handsome (2:32)
  7. Do Better (4:09)
  8. Don't Forget to Breathe [Interlude] (2:21)

met YEBBA

13. Bronze (2:25)
  14. Superheroes (3:31)
  15. Lessons (3:07)
  16. Vossi Bop (3:16)
Is dat Lukaku op die cover?

avatar van ArthurDZ
Heb met deze eigenlijk hetzelfde als met voorganger Gang Signs & Prayers: de stevige nummers vind ik heerlijk, maar van zodra het tempo naar beneden gaat wordt het me snel een beetje te melig. Hopelijk maakt hij er in februari in de AB vooral een feestje van en laat hij de rustige nummers voor wat ze zijn, dan wordt het top.

Maar zo blijft Stormz voor mij toch onder het niveau van Skepta en Slowthai als het gaat om grime anno 2019. En waarschijnlijk ook onder het niveau van Dave, maar die plaat ken ik nog niet volledig.

reteiP schreef:
Is dat Lukaku op die cover?

En inderdaad, het hadden tweelingbroers kunnen zijn

avatar van thomzi50
Vossi Bop

avatar van Johnny Marr
thomzi50 schreef:
Vossi Bop

Fuck the government, fuck Boris Wat een knaller zo op het allerlaatste.

avatar van Kondoro0614
Ik ben nooit fan geweest van de Engelse rap scene, wellicht omdat ik teveel in de oldskool Amerikaanse hip-hop hang kon ik nooit wennen aan dat accentje in de songs. Eigenlijk na het luisteren van TYRON door de rapper 'slowthai' die ik erg vet vond is dit eigenlijk een beetje veranderd. Na het luisteren van Dave mag ook Stormzy niet missen, dit album vind ik toch wel erg leuk. Vossi Bop, toch wel zijn trademark maar ook 'Crown' is echt een vette track. Gewoon checken, genieten.