David Keenan - A Beginner's Guide to Bravery (2020)

Ierland

4. Love in a Snug (7:04)
  5. Tin Pan Alley (4:07)
  6. Good Old Days (5:18)
  7. The Healing (3:20)
  8. Origin of the World (7:16)
  9. Eastern Nights (4:25)
  10. Evidence of Living (6:48)
  11. Subliminal Dublinia (8:04)
Rufus schreef:

Het lijkt mij geen kruis maar een zwaard.

Ik ben 40 plus, zo goed zie ik het niet
Ik dacht een link naar het geloof.
David Keenan heeft de recensie zelf gelezen, en heeft er verder niet naar gelinkt.

avatar van bvds63
Ben benieuwd, tik het album net mint op de kop in de KL (3 voor een euro, met een Sally Oldfield album/Waterbearer en een orgel Cd).
Dus dan valt je oog uiteraard op de Cd hoes. Even googelen (beperkte winkeltijd )... folk...Ierland, ach mee nemen maar, we gokken het er op...

Dus in alle rust beluisterd en....wel ok. Moeilijk te verstaan inderdaad en het textbook geeft niet exact weer wat in de studio werd geregistreerd.

Unholy ghosts heb ik aan mijn Spotify playlist (Bram's choise) toegevoegd.

En dat kruis, dat lijkt me toch een zelf gemaakt ridder zwaard ??

avatar van EttaJamesBrown
Toch mooi dat het zowel zwaard als kruis kan zijn? Vanavond op Noorderzon Groningen. Gratis (als je de drankjes uit plastic bekertjes niet meetelt)

avatar van Monsieur'
Wat een schitterend nummer is Altar Wine toch...