Khruangbin & Leon Bridges - Texas Sun (2020)

Soul / Funk
Label: Dead Oceans

1. Texas Sun (4:12)
  2. Midnight (5:14)
  3. C-Side (4:43)
  4. Conversion (6:46)

avatar van Osiris Apis
Goed nummer ja! Erg leuk dat Khruangbin samenwerkt met een zanger. En nog wel zo'n goede als Leon Bridges!

avatar van Minneapolis
C-Side is ook genieten. Erg jammer dat het niet een heel album is, want dit klinkt als een prima samenwerking. Het instrumentale werk van Khruangbin verveelt mij snel.

avatar van SirChenque
"Texas Sun" (of volgens sommigen in de commentaren op YT "Text your son") is heerlijk plaatje zeg, vraag me wel af óf dat een heel album blijft boeien.....

avatar van VDB79
Klinkt goed deze combo,

avatar van harm1985
De titelsong is alvast niet te versmaden. Smaakt naar meer!

avatar van Venceremos
VDB79 schreef:
Klinkt goed deze combo,

Som der delen inderdaad, los hoogstens zozo.

avatar van Venceremos
Wat een geweldige EP. elk nr. hartstikkene raak. Beetje de kant van de country-soul op.

avatar van Zwaagje
Fijn plaatje; jammer dat het een EP is. Ik ben fan.

Otis Redding
Minneapolis schreef:

Jammer dat het zo kort is, inderdaad. Wie weet in de toekomst een samenwerking met wat meer nummers. Texas sun is wel echt een heerlijk nummer.

avatar van coldwarkids
Sommige bands hebben gelukkig zelfkennis blijkbaar!

avatar van Zwaagje
coldwarkids schreef:
Sommige bands hebben gelukkig zelfkennis blijkbaar!

Ik ben het niet met je eens, maar je hebt wel humor.

avatar van platenzaak Wil'm
Voor mij nu al de zomerplaat van 2020

avatar van SirChenque
Misschien is deze EP met 4 nummers wel genoeg qua creativiteit? Want eerlijk gezegd vind ik enkele songs nu al té lang voortdreutelen.......C-Side bijvoorbeeld vind ik de fijnste song, echter klokt bijna 5 minuten en begint gewoon te vervelen over de helft. Zelfde met "Conversion"......

Volg hier mijn Spotify-playlist met indie-folk-soul-pop-pareltjes

avatar van Lambchop
SirChenque schreef:

Volg hier mijn Spotify-playlist met indie-folk-soul-pop-pareltjes

Ik denk dat je gelijk hebt amigo. Ik ga je playlist ff checken.

avatar van Mausie
Texas Sun vind ik heerlijk. Verder klinkt het mij iets te glad en anoniem helaas.

Poa
Mee eens, slap spul.

avatar van harm1985
Texas Sun steekt er met kop en schouders bovenuit, de rest mist wat pit.

avatar van coldwarkids
Texas Sun.. Slap SR materiaal.

coldwarkids schreef:
Texas Sun.. Slap SR materiaal.

Wat is SR?

avatar van Ducoz
De opener is een klapper, de rest is erg matig eigenlijk

Muziekverslaafd
Kort maar krachtig. Vooral het nummer ' Texas Sun ' vind ik echt een heerlijk nummer.

Wat is SR?

Gezien de datum van je vraag weet hij het zelf ook niet echt.

Muziekverslaafd schreef:

Gezien de datum van je vraag weet hij het zelf ook niet echt.

Sky Radio bedacht ik later pas, maar waarom een onbekende afkorting gebruiken is mij nog steeds niet duidelijk.

Minneapolis schreef:

Dat zal het inderdaad zijn, ja. Vind die opmerking sowieso apart, want zoveel Soul wordt er ( helaas ) niet op de radio gedraaid. En Country trouwens ook niet echt, en laat dit nou net een beetje een combinatie van beide zijn.

Ik smijt hier zonder verpinken een 4 klepper tegenaan. Voor mij een heerlijk zomers plaatje, dat ik nog veel ga draaien!