Sewerslvt - Draining Love Story (2020)

Australiƫ
Electronic
Uitgebracht in eigen beheer

1. Love Is a Mighty Big Word (2:18)
  2. Newlove (5:59)
  3. Yandere Complex (4:10)
  4. Ecifircas (5:47)
  5. Lexapro Delirium (7:15)
  6. This Fleeting Feeling (3:31)
  7. Swinging in His Cell (5:22)
  8. Mr. Kill Myself (7:51)
  9. Down the Drain (8:08)
  10. Slowdeath (8:12)
avatar van nuf
nuf
Steengoeie mix van van alles en nog wat: liquid drum 'n bass, jungle, breakcore, techno, allemaal in de rauwere vorm zoals ik ze graag hoor. Qua productie soms nog rommelig, en dat heeft er denk ik mee te maken dat deze dude (nog) geen team omzich heen heeft. Alles is alleen digitaal verkrijgbaar (nog). Ik zie zeker weten heel veel potentie in deze artiest. Hopen dat er mensen zijn die hem kunnen helpen om de productie naar een hoger niveau te tillen.

Hier gratis te luisteren (geupload door the man himself).
Sewerslvt - Draining Love Story (FULL ALBUM) - YouTube

avatar van Noere
nuf schreef:

Het is een vrouw

Ben het gaan luisteren omdat het hoog in de jaarlijst staat op rateyourmusic en dacht dat het wel iets voor mij zou zijn.. Qua productie vind ik het nog wel goed eigenlijk, maar verder qua nummers nogal generiek en vooral weinig subtiel.

avatar van nuf
nuf
Noere schreef:

Het is een vrouw

Wist ik niet haha. Elektrische muziek is toch een mannenwereld. Ik heb HAAR een bericht gestuurd of er nog een fysieke release aankomt. Ze heeft schijnbaar geen geld om zelf te investeren (mede door corona) dus er zal een geldschieter moeten komen om dit nu nog hobbyproject van de grond te krijgen.

avatar van thesceneisnow
nuf schreef:

We zijn een half jaar verder. Is blijkbaar goed gekomen want haar lp's gaan inmiddels weg voor minimaal 130 euro. Ik snap dat nooit. Waarom zulke kleine oplages als er (overduidelijk) genoeg animo is?