iTAL tEK - Outland (2020)

Electronic

4. Reverie (2:43)
  5. Bladed Terrain (4:09)
  6. Diamond Child (5:34)
  7. Angel in Ruin (2:58)
  8. Leaving the Grid (3:56)
  9. Endless (4:13)
  10. Oblivion Theme (4:26)
Zin in!

Deadhead staat al op bandcamp.

Outland | Ital Tek - italtek.bandcamp.com

avatar van trebremmit
Open Heart is wel een episch nummer zeg, dat belooft wat!

avatar van -SprayIt-
Ja, zo lust ik ze wel. Kijk er naar uit, vorige 2 platen waren niet te versmaden.

Diamond Child

Fijn album ook, Ital tek is een soort moderne Klaus Schulze geworden.

avatar van orbit
Geweldige plaat weer dit van Ital Tek, begint een vaste waarde te worden voor mij, die vorige platen waren ook al geniaal op hun eigen manier. Deze is een stuk ingehoudener en rustieker, maar daarmee toch subtiel vlijmscherp. De tracks hakken er na verloop van tijd aardig in. Eén uitzondering is het majestieke Chamber Music, wat er eigenlijk gelijk al inhakt en tot aan draaibeurt 15 het absolute prijsnummer blijft hier. De rest doet er niet veel voor onder, maar dat niveau wordt nergens op de plaat gehaald. Subliem!

avatar van Bruno Banani
Toch wel de electronische plaat van vorig jaar! Fantastische futuristische synth melodiën, zoemende bassen en af en toe perfect getimede percussie.

avatar van popstranger
Ital Tek blijft kwaliteit afleveren. Dit is hoe ik mijn elektronische muziek graag heb; donker en meeslepend. Ideaal ook om op te zetten tijdens het sporten als je tenminste geen liefhebber bent van happy go lucky deuntjes…