Cabane - Grande Est la Maison (2020)

België
Folk
Uitgebracht in eigen beheer

1. Tu Ne Joueras Plus à l'Amour (3:36)

met Bonnie "Prince" Billy

2. Now, Winter Comes (3:45)

met This Is the Kit

3. Easily We'll See (4:15)

4. Îlot, Pt. 2 (2:04)
  5. By the Sea (3:48)

met Bonnie "Prince" Billy en This Is the Kit

6. Take Me Home, Pt. 1 (4:33)

7. Sangokaku (4:22)

8. Îlot, Pt. 3 (1:45)
  9. Take Me Home, Pt. 2 (2:40)

met Bonnie "Prince" Billy

10. Until the Summer Comes (4:09)

avatar van RoyDeSmet
Prachtig georkestreerd. Ik had gehoopt dat de lichte elektronische invloeden in het openingsnummer verder in het album zouden worden doorgetrokken, maar helaas. De mooie, lichte stem van Kate Stables zorgt voor een mooi contrast met de Amerikaanse stem van Will Oldham, die hier volgens mij zijn mooiste zangpartijen ooit inzingt.

avatar van Joram
RoyDeSmet schreef:
Op 24 januari komt zijn nieuw album uit. In de Standaard staat er vandaag een review. Deze keer met "soms wat elektronica". Het nieuwe album heet Brulée, kreeg 4 sterren en voorlopig enkel op bandcamp te verkrijgen. Nog slechts 40/500 stuks beschikbaar zie ik...

avatar van Broem
Via zijn nieuwe album Brûlée bij dit album uit 2020 terecht gekomen. Met Bonnie “Prince” Billy. Interessant en dat blijkt ook wel. Mooi album dat laat horen waar Brûlée vandaan komt. Vind het iets ‘braver’ maar erg goed te verteren. Fraai met die strijkers. Doet ‘t altijd wel goed hier.