T-Pain - Epiphany (2007)

R&B
Label: Konvict

1. Tallahassee Love (2:04)

met Jay Lyriq

5. I Got It (1:54)
  6. Suicide (2:58)
  7. Bartender (3:58)

met Akon

8. Backseat Action (3:39)

met Shawnna

9. Put It Down (3:40)

met Ray Lavender, Teddy Verseti en Teddy Penderazoun

10. Time Machine (2:52)
  11. Yo Stomach (4:18)

met Tay Dizm

12. Buy U a Drank (Shawty Snappin') (3:47)

met Yung Joc

13. 69 (3:25)

met Jay Lyric

14. Reggae Night (1:37)
  15. Shottas (3:14)

met Kardinal Offishall en Cham

16. Right Hand (3:13)
  17. Sounds Bad (5:06)
  18. Calm the Fuck Down * (4:03)
  19. Let the Bass Drop * (4:55)
avatar van Reijersen
1,0
Owjee, het is toch niet? Zijn 1e album was erg slecht. Maar ja, wie weet.

Stefan Neis
Buy U a Drank met Yung Joc vind ik toch wel lekker klinken.

avatar van ferdi2307
Zojuist dit album helemaal beluisterd.. en mijn 1e indruk is vrij relaxt.. geen club bangers.. maar lkkr uptempo beats met de relaxte stem van T-Pain.. de collabo's vallen tegen.. behalve die van Yung Joc.. lyricaal moet je hier niet veel van verwachten.. maar het flowt goed..

avatar van Reijersen
Reijersen schreef:
Owjee, het is toch niet? Zijn 1e album was erg slecht. Maar ja, wie weet.

En nu weet ik het, helaas. Wat een verschrikkelijk slecht album weer. Deze man is geen meter vooruit gekomen na z'n eerste album. Wederom weer die blikkerige stem en erg saaie producties. 1*.

avatar van nr9StefanoTorres
1,0
ooooww mozes nog aan toe, wat dramatisch is deze kerell egt rot stem heeft tie waar ik echt niet naar kan luisteren hor en qua nummers is het maar erg saaii. hup ff gedownd-->geluisterd-->hup snel weer van mij pc af 1*

avatar van ferdi2307
stem helaas moeten halveren.. na een 2e keer luisteren was ik er al klaar mee.. 1,5 (tis nog geen drama )

Bartender is heel erg lekker

bennyzuenny
ik moet toegeven dat het geen goed album is met een paar hele slechte nummers, maar ook moet ik zeggen dat er ook een paar nummers op staan die ik wel kan waarderen:

Bartender
Show u How
Right Hand

en StefanoTorres, T-pain heeft egt een gruwelijk lauwe stem, ( Im Sprung is zijn stem helemaal te gek

bennyzuenny
net als Jeezy trouwens

1,0
Wat een ...album. Bartender en Buy You a Drank zorgen samen nog voor 1,0*. Hoe kan iemand met zulke slechte teksten zo rijk zijn...

avatar van nr9StefanoTorres
bennyzuenny schreef:

ey das jou mening en das ook cool maarja ik kan daar gewoon echt niet naar luisteren, vreselijk.

Pff wat valt dit tegen zeg. "Bartender" als enige hoogtepunt, voor de rest zorgen "Buy U A Drank" en "Sounds Bad" (geen flauw idee waar het over gaat, maar er zit te minste wat ritme in) voor wat lichtpuntjes. Dit album is bij lange na niet te vergelijken met Rappa Ternt Sanga. Zoals hij in "Sounds Bad" zelf al zegt: 'No inspiration', 1,5*

avatar van Murkinho
T-Pain heeft echt een chille stem en dat maakt dit album mooi.
3 uitschieters:
Buy U A Drank, Show U How en Bartender

Mayne
"Buy You A Drank" is zeker wel een relax nummer. En dat komt uit de mond van een Dylan fan.

avatar van musicman13
heerlijke artiest!! mensen mogen hem niet omdat hij commercieel is maar moeten we dan nas in de club draaien ofso!! t-pain is geweldig voor feest en uitgaan!!

een 4

ik zeg koekie

avatar van MJ_DA_MAN
musicman13 schreef:
mensen mogen hem niet omdat hij commercieel is

Nee, omdat ie een achterlijke neppe kutstem heeft. Zelfs Akon's stem is hemels vergeleken met die van T-Pain-aan-je-oren.

musicman13 schreef:
maar moeten we dan nas in de club draaien ofso

Als het maar niet deze man is. Ik ga namelijk naar de club voor mijn plezier en niet om koppijn op te lopen.

Relax
@ musicman13: Ik kan het niet begrijpen dat jij dan Jay-Z - The Blueprint in je Top10 heb staan.

t-h-y-$
ik vind niks mis met dit album, alleen als low er op stond was het beter geweest

Mensen, hou toch eens op met dingen te insinueren. T-Pain heeft een stem, je houd ervan of je vind het verschrikkelijk. Begin nou niet gelijk te insinueren dat ie te commerciel is en dat mensen hem daarom niet mogen en al dat gezeik, en heb ook een beetje respect voor de mensen die zijn stem wél relaxt vinden.

Ik moet terugkomen op mijn eerdere reactie hier. Ik heb het album toen opgezet, maar te snel m'n conclusies getrokken. De laatste tijd draai ik dit album echter geregeld, en moet ik zeggen dat ik het toch wel lekker vind klinken. De teksten stellen niet veel voor, maar als je z'n stem kan waarderen, dan maken de catchy refreintjes er toch nog wel een lekker album van. Show U How en Church springen er voor mij het meest uit.

3,5* (met een kans op 4*)

avatar van Kill_illuminati
DeLaNuit schreef:

Als je graag naar de stem luisterd, luister dan naar B.I.G dat is 2 vliegenin 1 vette mep. Lyrics en Stem en owja Flow en dan niet te spreken over de hits die je in Clubs hoort.

Superbeertje
Epiphany? Wat betekent dat? En Buy U A Drank vind ik eigenlijk best lekker klinken .

Hypnotick
Kan iemand alsjeblieft de vocoder van deze man kapot maken dat ding is echt 1 van de wackste gimmicks ooit

avatar van Katsmusic
Ik ken maar enkele nummers van dit album
Het zijn matige nummers, niet echt goed, niet echt slecht. Gewoon, simpele T-pain achtige nummers.

Ik hoop dat ie volgende keer wel weer die filter op zn microfoon weer maakt, want dat eeuwige ge-eeeeh.

wat een bagger cd. Ik heb zo ontzettende hekel aan de man zn stem. Vieze voice bewerkings shit (hoe het ook heet) Die 1,5 is alleen voor Buy you a drink

Laurora
Ik wil hier helemaal niet naar luisteren,
maar Church zit 24/7 in mijn hoofd.
Ik beweeg zelfs mee.

Waarom zeikt iedereen over zijn stem? Luister het gewoon niet dan. Persoonlijk is T-Pain toch wel 1 van mijn favorieten, altijd lekker om naar te luisteren tijdens een feest, om te relaxen of in de auto.