Tokyo Blade - Dark Revolution (2020)

Rock / Metal
Label: Dissonance

1. Story of a Nobody (5:08)
  2. Burning Rain (5:56)
  3. Dark Revolution (5:06)
  4. The Fastest Gun in Town (4:16)
  5. Truth Is a Hunter (4:51)
  6. Crack in the Glass (5:04)
  7. Perfect Enemy (5:08)
  8. See You Down in Hell (4:46)
  9. The Lights of Soho (4:34)
  10. Not Lay Down and Die (5:28)
  11. Voices of the Damned (5:26)
avatar van gigage
Generatiegenoten Tygers of Pan Tang, Angelwitch en Diamond Head maken op hun laatste langspelers toch meer indruk dan Tokyo Blade hier doet.

avatar van jailhouserocker1
gigage schreef:

Maar die hebben in het verleden wel goede platen uitgebracht, Tokyo Blade imo nog nooit. Altijd erg zwakke band gevonden, bijzonder dat ze nog steeds bestaan.

avatar van gigage
Oef, dat is tegen het zere been ( no, not really). Night of the blade staat nog hoog in mijn aanzien gelijk de bovengenoemde bands. Maar dat heeft natuurlijk deels met nostalgie te maken en omdat niet iedereen de band kende ( juighh, underground haha) . Mooie bandnaam en logo ook.
Deze nieuwe worp heeft er nog maar weinig weg van.

avatar van jailhouserocker1
Ik heb de eerste 3 albums ook en deze waren toentertijd idd best oké, niet echt slecht maar zeker ook niet goed. Nu wil ik in een sentimentele bui er zo af en toe nog wel eens een opzetten, maar hou ik het meestal na een aantal nummers toch weer voor gezien. De zanger heb ik altijd erg zwak gevonden

avatar van AOVV
Tof plaatje, met af en toe flitsend gitaarwerk. De zang is echter niet van het hoogste niveau, ontbeert kracht in mijn oren. Desalniettemin rockt het lekker weg, en dat mag ook wel 'ns.

3 sterren

avatar van Rockfan
Leuk...niet meer dan dat. De zang klinkt erg alsof het door een vocoder komt.

Het zou mij ook niks verbazen als er gebruikt wordt van een drumcomputer.