Taylor Swift - Live from Clear Channel Stripped 2008 (2020)

Country / Pop
Label: Big Machine

1. Love Story (3:41)
  2. Fearless (3:18)
  3. Beautiful Eyes (2:56)
  4. Untouchable (3:42)
  5. Teardrops on My Guitar (3:16)
  6. Picture to Burn (2:53)
  7. Should've Said No (3:48)
  8. Change (4:18)
avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Oei! Fitty album!

Taylor is boos

avatar van Edwynn
Wie rechten heeft, gebruikt ze wel eens. Het zal niet voor het eerst zijn.
Is er niets over de kwaliteit te zeggen? Vond ze zichzelf slecht? Of gaat het alleen om gemiste knikkers?

Deze pathetische parel stond in hetzelfde draadje:

It breaks my heart knowing how much her music means to her. It’s not right to take that away from someone who has a deeply personal connection with their art.

avatar van Yield
Het is oorlog tussen Big Machine en Taylor. De dreiging van haar kant om haar eerste 6 albums vanaf november 2020 opnieuw op te gaan nemen, iets dat zij zeker gaat doen, zal resulteren in dit soort pesterijen. Men wil de investering van 330 miljoen dollar gaan terugverdienen.
Het is al een wonder dat er geen "Greatest Hits" is verschenen of "The Ultimate Collection".
Het enige dat fans kunnen doen is dit album negeren. Dat zal deels lukken. En Taylor moet gewoon nieuwe muziek maken. Deze strijd kun je toch niet winnen.

avatar van Slowgaze
Maartenn schreef:
Oei! Fitty album!

Taylor is boos

Zeker weten? Want dat is niet Taytays twitteraccount (je moet @taylorswift13 hebben).

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Rolling Stone vindt ook dat ze boos is. Ik heb Taylor ook graag boos. Daar komen betere nummers van.

Dit is trouwens wel een puike periode van Taylor . De plaat staat op Spotify, dus deze gaat zeker even op staan dit weekend.

avatar van Slowgaze
Pitchfork zegt het ook, Maartenn. Dan is het pas echt waar.

avatar van Edwynn
Dus wie legaal gaat luisteren zet de bijl in het tere portemonneetje van mejuffrouw Swift?