menu

Santrofi - Alewa (2020)

mijn stem
3,80 (5)
5 stemmen

Ghana
Wereld
Label: Outhere

  1. Kokroko (3:30)

    met Fapempong

  2. Alewa (5:32)
  3. Kwaa Kwaa (4:47)
  4. Africa (3:34)
  5. Odo Maba (3:47)
  6. Cocoase (6:19)
  7. Adwuma (4:34)
  8. Kwabena Amoah (6:43)
  9. Konongo Kaya (3:36)
  10. Mobo (4:20)
totale tijdsduur: 46:42
zoeken in:
avatar van Zwammer
3,5
Fijn zomers plaatje van Ghanese makelij dit. Voor de liefhebbers van Ebo Taylor is dit een echte aanrader. Niet alle nummers zijn even sterk, maar met nummers als Alewa en Africa kom je de zomer goed door.

avatar van Tempel
4,0
Wat een ontdekking, heerlijk zomers, even alles vergeten, energiek, opzwepend, ritmisch, blazers, afrobeat ... zeer gevarieerd en een en al relaxen en zoals vaker bij deze sound niet stil kunnen zitten... de naam Santrofi komt uit de Ghanese mythologie en is een viervleugelige vogel die geluk en fortuin brengt als je hem ziet vliegen, nou gelukkig word je in ieder geval wel van de muziek... het nummer Africa vind ik tot nu toe het lekkerst... na een volle luisterronde nu zeker al 4 sterren...

Gast
geplaatst: vandaag om 00:15 uur

geplaatst: vandaag om 00:15 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.