menu

Silvana Estrada - Primeras Canciones (2018)

mijn stem
3,60 (5)
5 stemmen

Mexico
Folk / Rock
Uitgebracht in eigen beheer

  1. Te Guardo (3:21)
  2. Sabré Olvidar (4:07)
  3. Al Norte (3:19)
  4. Tenías Que Ser Tú (2:21)

    met Daniel, me estás matando

  5. Amor Eterno * (5:00)
toon 1 bonustrack
totale tijdsduur: 13:08 (18:08)
zoeken in:
avatar van E-Clect-Eddy
3,5
Het vorige album Silvana Estrada ft. Ciudad de las Flores - Lo Sagrado (2017) van de Mexicaanse singer-songwriter Silvana Estrada staat helaas niet meer op streaming sites.

Dit is een prima vervolg daarop, wel iets minder Flamenco en Rock invloeden, de Jazz en Roots invloeden zijn gebleven en meer Electronic en Pop invloeden. Silvana's stem zit ergens tussen die van Natalia Lafourcade en Carla Morrison. De akoestische gitaar en Silvana's stem vormen de Folky basis maar ze mixt daar vele ander invloeden bij, zodat het soms dicht bij Indie Rock staat en dan weer Electronic Pop, dan weer Jazzy maar ook Latin Roots sijpelt door in een aantal nummers. Een boeiende mix wat mij betreft.

Het poppy Tenia Que Ser Tú is een duet met Daniel, me estás matando.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:35 uur

geplaatst: vandaag om 02:35 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.