Chromeo - Fancy Footwork (2007)

Canada
Electronic / Pop
Label: V2

1. Intro (4:58)
  2. Tenderoni (2:36)
  3. Fancy Footwork (2:20)
  4. Bonafied Lovin' (4:32)
  5. My Girl Is Calling Me (A Liar) (3:18)
  6. Outta Sight (4:14)
  7. Opening Up (1:08)
  8. Momma's Boy (2:49)
  9. Call Me Up (4:11)
  10. Waiting for U (3:47)
  11. 100% (6:00)
avatar van xMilennx
Voilà, ik heb het eens volledig onder handen genomen.
De liedjes die ik al kende vind ik eigenlijk toch nog steeds goed hoor, hoewel ik Fancy Footwork nu echt wel iets te veel gehoord heb.
Op de liedjes die nieuw voor mij waren heb ik ook niet veel aan te merken, eigenlijk geen tegenvallers tegengekomen bij deze cd, wat ik bij het nieuwste album wel een beetje heb...

Vooral de sound van Outta Sight vind ik leuk. De drie laatste liedjes vind ik de minst goede, maar daarmee bedoel ik zeker niet dat ze slecht zijn. De rest is gewoon iets meer 'catchy'. Wat ik trouwens het leukste vind aan Chromeo, ze hebben vrolijke liedjes met altijd wel een paar 'grappen' in. Die mannen hebben er duidelijk plezier in, waardoor wij dat ook hebben!