DevilDriver - Dealing with Demons Volume I (2020)

Alternatieve titel: Dealing with Demons I

Label: Napalm

1. Keep Away from Me (4:18)
  2. Vengeance Is Clear (3:34)
  3. Nest of Vipers (3:57)
  4. Iona (4:15)
  5. Wishing (4:19)
  6. You Give Me a Reason to Drink (3:57)
  7. Witches (3:09)
  8. Dealing with Demons (4:16)
  9. The Damned Don't Cry (3:36)
  10. Scars Me Forever (4:06)
avatar van gigage
Nest of Vipers heeft waarschijnlijk onbedoeld hetzelfde begin als Megadeth- Time : the beginning ( Risk). Dus ik al neuriën Father time...
Wel een leuke track hoor.

avatar van james_cameron
Lichte tegenvaller van deze doorgaans toch zeer betrouwbare metalband. De iets meer melodieuze insteek pakt niet overal even goed uit en zorgt ervoor dat het songmateriaal geregeld niet zo fel en energiek klinkt als zou moeten. Productioneel heeft de band ook wel eens beter geklonken. Hier en daar een positieve uitschieter, zoals het furieuze titelnummer, maar de meeste tracks zijn degelijk doch weinig opzienbarend. Hopelijk is Vol. 2 een stuk beter.