$ilkMoney - Attack of the Future Shocked, Flesh Covered, Meatbags of the 85 (2020)

Label: DB$B

1. Detour (2:28)
  2. I Wanna Be the Superbug When I Grow Up (2:02)
  3. White People Don't Clean Their Chicken (1:35)
  4. Oh No! The Nepalese Honey Spilt All Over My Dick! (2:01)
  5. Not the Cat Y'all Saw Yesterday (2:44)
  6. Amena Sehay, I Mean It's a God (2:42)
  7. This One's a Doozie (1:32)
  8. Biscuits & Mouse Eggs, I Wanna Marry You (2:37)
  9. Black Hefty Bag Test (2:12)
  10. Snort Ashwagandha Root Powder (2:08)
  11. The Pump Didn't Kill Him, He Drowned in the Fountain (2:16)
  12. Weesnaawwww (2:37)
  13. Did You Getcho Check, Lih Brah? (3:40)
avatar van Johnny Marr
Niet slapen op dit album, mensen. Niet slapen. Shit is lit skkkkrt.

avatar van Silky & Smooth
Johnny Marr schreef:
Niet slapen op dit album, mensen. Niet slapen. Shit is lit skkkkrt.

Het feit dat jij 'skkkkrt' zegt maakt mij heel wantrouwig...

avatar van Johnny Marr
Silky & Smooth schreef:

Het feit dat jij 'skkkkrt' zegt maakt mij heel wantrouwig...

Skkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttt BOBOBOBOBOBOBOBOBOBOBOOOOOOM

avatar van Silky & Smooth
Johnny Marr schreef:

Ik sla hem nu definitief over.

avatar van aerobag
Silky & Smooth schreef:

Ik sla hem nu definitief over.

Haha, het heeft echt niets met Skkkkkkkrrrrrt te maken. Laat je niet gek maken door JM

avatar van Kos
Kos
Op zich niet onaardig.

De man kan echt wel rappen maar de producties zijn niet helemaal mijn ding. Op een gegeven moment ging het meer los en zat ik er wat lekkerder in maar dat bleek omdat Spotify automatisch was overgegaan op een eerder album van hem.

avatar van MJ_DA_MAN
Toch een groeiertje. Dit soort hiphop is zelden slecht, maar ook zelden echt goed. Eerste luisterbeurt vond ik het wel oke, maar ook niet meer dan dat. Gewoon aight. Maar deze plaat bewijst dat ook dit soort hiphop potentie kan hebben.

avatar van -SprayIt-
Bij mij een beetje het tegenovergestelde. Een redelijk indrukwekkende eerste luisterbeurt, maar om het daarna weer regelmatig te ondergaan is mij wat te zwaar en vermoeiend. Uiteindelijk toch geen plaat die ik vaker op ga zetten.