menu

The Struts - Strange Days (2020)

mijn stem
3,25 (6)
6 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock
Label: Interscope

  1. Strange Days (4:53)

    met Robbie Williams

  2. All Dressed Up (With Nowhere to Go) (3:51)
  3. Do You Love Me (3:23)
  4. I Hate How Much I Want You (3:23)

    met Phil Collen en Joe Elliott

  5. Wild Child (3:42)

    met Tom Morello

  6. Cool (6:21)
  7. Burn It Down (4:46)
  8. Another Hit of Showmanship (3:42)

    met Albert Hammond Jr.

  9. Can't Sleep (3:14)
  10. Am I Talking to the Champagne (Or Talking to You) (5:47)
totale tijdsduur: 43:02
zoeken in:
avatar van Grecio
2,5
Wel een leuk album, al had ik er wellicht meer verwacht gezien het vorige album Young & Dangerous. Het nummer met Albert Hammond Jr. schiet er voor mij toch wel bovenuit. 3/5 voor nu.

avatar van lemon
2,0
Ik vind er niet veel aan, het klinkt allemaal wat vrijblijvend en losjes en dat werkt wat mij betreft niet bij dit genre. Het vorige album was ook beperkt houdbaar maar gaf bij de eerste luisterbeurten nog wel de nodige energie. De Kiss cover doet ook vooral terugverlangen naar het origineel.

avatar van vielip
3,5
Album nummer drie van deze band en wederom weten ze een lach op mijn gezicht te toveren. Deze is wel de minste tot nu toe vind ik persoonlijk maar dat zegt meer over de twee voorgangers. Die zijn namelijk erg goed. Deze meer 'gewoon goed'. Of zoiets. De band kan veel stijlen probleemloos aan zo bewijzen ze ook nu weer. Vanaf de fraaie opener Strange days (heerlijk eigenwijs en tegendraads om met zo'n nummer een album te openen!) luistert het allemaal weer heerlijk weg. De band blijft een meester in het blenden van allerlei stijlen rock tot een fris en sprankelend geheel.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:08 uur

geplaatst: vandaag om 11:08 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.