The Police - The Police (2007)

Label: A&M

1. Fall Out (2:03)
  2. Can't Stand Losing You (2:58)
  3. Next to You (2:50)
  4. Roxanne (3:12)
  5. Truth Hits Everybody (2:55)
  6. Hole in My Life (4:49)
  7. So Lonely (4:49)
  8. Message in a Bottle (4:49)
  9. Regatta de Blanc (3:14)
  10. Bring on the Night (4:16)
  11. Walking on the Moon (4:59)
  12. The Bed's Too Big Without You * (4:25)
  13. Don't Stand So Close to Me (4:03)
  14. Driven to Tears (3:21)
  15. Canary in a Coalmine (2:27)
  16. De Do Do Do, De Da Da Da (4:08)
  17. Voices Inside My Head (3:50)
  18. Invisible Sun (3:45)
  19. Every Little Thing She Does Is Magic (4:20)
  20. Spirits in the Material World (2:58)
  21. Demolition Man (5:56)
  22. Rehumanize Yourself * (3:10)
  23. Every Breath You Take (4:14)
  24. Synchronicity I (3:22)
  25. Wrapped Around Your Finger (5:13)
  26. Walking in Your Footsteps (3:36)
  27. Synchronicity II (5:05)
  28. King of Pain (4:59)
  29. Murder by Numbers (4:33)
  30. Tea in the Sahara (4:19)
avatar van Autumn.
"Can't Stand Losing You" is prachtig =O .
De songteksten vind ik ook heel goed en dat is een van de eerste dingen waar ik op let. Ik heb een hekel aan liedjes waar de enige tekst "I Love You" of "I Miss You" is.Een 3,5

avatar van Snowblood
Is dit een live album? Ik ga deze sowieso halen. .

avatar van platedraaier
Snowblood schreef:
Is dit een live album? Ik ga deze sowieso halen. .

Nee, dit is de 3e of 4e verzamelcd van The Police.
Ze gaan optreden, dus een mooie gelegenheid om nog maar eens een verzamelaar op de markt te gooien.
Beetje TV reclame en kassa....(voor A&M dan)

Maar goed, het is een goeie verzamelaar hoor. De eerste 3 originele LP`s op cd is waarschijnlijk net zo duur samen, maar dan heb je wel de eerste 3 op cd

avatar van Flipper
platedraaier schreef:

Of je koopt gewoon deze en dat heb je ALLES op cd.

avatar van musicboy
Autumn. schreef:
"Can't Stand Losing You" is prachtig =O .

"I love to miss you" is natuurlijk al wat diepgaander.

avatar van the viking
Flipper schreef:

Of je koopt gewoon deze en dat heb je ALLES op cd.

Je mist dan wel de spaanstalige versie van the De Do Do Do De Da Da Da

Alleen jammer dat The Bed's Too Big Without You er niet opstaat (itt hetgeen hierboven staat vermeld), daarom krijgt ie van mij een 4. Voor het overige een prima verzamelaar!

Ad Visser schreef:

Precies hetzelfde argument heb ik, trouwens, bestaan er al niet genoeg Police-compilaties ? Straks méér dan dat ze reguliere platen (5 om precies te zijn) hebben gemaakt!

Ik deed onlangs mijn voordeel om voor ongeveer 34 € hun Message in a Box te kopen, dàt is heel hun oeuvre in een prachtig doosje met 4 cd's mèt alle single- b-kantjes en nooit eerder uitgebrachte nummers.
Dàn heb je echt alles van deze band, en ben je toch geen fortuin kwijt voor wàt je in huis haalt ?

Trouwens het ARTWORK mag er bij die verzamelbox ook best zijn, neen, dit hier is uiteraard goed, maar het kàn veel beter!

Een dubbelaar zonder The Bed's Too Big Without You erop is gewoon doodzonde!

avatar van rudiger
bed`s too big staat toch op nummer 12 op deze cd.
trouwens 1 van hun beste nummers

rudiger schreef:
bed`s too big staat toch op nummer 12 op deze cd.
trouwens 1 van hun beste nummers

Dàt is het hem juist, hier in de playlist wèl , maar op de cd staat hij echt niet op!

Kijk maar op www.allmusic.com daar staat de juiste playlist afgedrukt, The Bed's Too Big Without You staat ECHT NIET OP DEZE CD!

avatar van rudiger
EVANSHEWSON schreef:

je hebt helemaal gelijk , ik heb deze gedownload en zie inderdaad dat BED`S TOO BIG er niet op staat .
sorry maar de makers moeten we maar eens een half uur onder hun reet lellen

The Bed's Too Big Without You en Rehumanize Yourself zijn te vinden op de UK Version van deze dubbelaar. (uitsluitend in de Engelse cd-winkels te krijgen).
Misschien dat je bij Fame kan scoren, want die hebben veel import-cd's in hun assortiment.

avatar van Peter88
De zoveelste compilatie van The Police. Maar deze compilatie is dan wel de op 1 na beste verzamel CD van The Police. Alleen Message In A Box uit 1993 is beter, maar dat is dan ook echt alles van The Police. Voor wie Message In A Box te duur vind, en nog niets van The Police heeft, is deze compilatie goed geschikt. Voor wie alles al heeft van The Police, voegt deze CD niets toe (en Message In A Box is voor de echte fans die alles al hebben ook nog de moeite waard).

Toch geef ik deze CD een 4,0. Al klinkt het idee achter deze CD ook toch een beetje als zakken vullen. De reunie tour mag dan wel niet voor het geld zijn, maar voor de plezier. Maar om dan juist op dit moment met deze verzamelaar te komen is een erg simpel idee. Zo van: Reunie, CD verkoop loopt dan ook weer beter, en we zijn weer binnen. Ja, dat is nou eenmaal toch de nasmaak die bij deze release hangt

avatar van Thuurke
We gaan nu zitten wachten op de Greatest Hits Live Dubbel CD / DVD van de reunie concerten die rond de Kerst wel zal verschijnen, neem ik aan. Sting is binnen, maar de andere twee moeten nog even hun pensioentje bij elkaar sparen om de volgende 20 jaar door te komen.

avatar van kaztor
Ik snap niet wat Walking In Your Footsteps hierop doet als Man In A Suitcase of When The World's Running Down hier ook voor in de plek hadden kunnen staan.

Buiten dat feit om hebben de heren hierboven helemaal gelijk: Geef een paar stuivers meer uit en haal toch gewoon lekker die box met te gekke muziek in huis!! Niks overvloedig of teveel: Geen gelul, die box RULES!!

Leuke cover, trouwens!

3,5.

avatar van the viking
kaztor schreef:

Leuke cover, trouwens!

3,5.

Inderdaad zelf heb ik de Police Earbox uit 2006 in mijn bezit,niet dat deze overigens veel afwijkt van de 1993 uitvoering.

avatar van monique
ik vind het jammer dat ik niet naar hun concerten kan in september,had ze graag nog eens live aan het werk willen zien,ik blijf nog steeds een groot liefhebber van hun muziek

Empyrium
Voor € 39,-- alle Police cd's gekocht, leek mij een koopje. Geremastered en al, leek mij beter dan deze verzamelaar te kopen.

avatar van Thuurke
Je had beter de 4CD box kunnen kopen, dan had je voor hetzelfde geld ook nog een aantal extra nummers gehad.

Thuurke schreef:

... Met juweeltjes zoals Low Life, I Burn For You, Dead End Job, Shambelle, live versie van Landlord ....

Wat een schitterend samengestelde dubbel cd. Je denkt toch: weer een best of ivm de tour natuurlijk. Maar hier is over nagedacht! Prachtige compilatie met een prima afwisseling tussen het (over)bekende werk en albumtracks. Ik kan alleen maar 5,0* geven.

avatar van Snappy
1,0
Hier kan ik zo van walgen . Weer een nietszeggende verzamelaar . Als ik het goed geteld heb nummertje 6. Ze hebben meer verzamelaars uitgebracht dan reguliere albums. Valt mij nog mee dat deze verzamelaar niet rond kerst is uitgebracht. Typisch een cadeau voor je schoonvader met weinig gevoel voor smaak. Ik ben benieuwd valt er volgend weer op de plank ligt van deze gasten. Waarschijnlijk weer een verzamelaar met een compilatie van hun laatste concert.

Snappy schreef:

Liever dat dan dit.
Dit is uitgebracht zodat het samenviel met de tournee, dus verkoopt het nu meer dan dat het met kerst zou doen.

Maar.... koop toch gewoon de box voor een paar centen meer.
Dan ben je ook gelijk zo goed als klaar met deze band en heb je een imposante verzamelaar met echt heel weinig missers!

avatar van Hans Brouwer
Snappy schreef:
Waarschijnlijk weer een verzamelaar met een compilatie van hun laatste concert.
Dat zou dan heel mooi zijn. Ik heb gehoord en gelezen dat de twee concerten van The Police in de Amsterdam Arena heel erg goed zijn geweest. Ik moest jammer genoeg door omstandigheden verstek laten gaan . Een concertregistratie van deze recente tour van The Police op dvd/cd zou mij daarom zeer welkom zijn .

Kevin-Raphaëll
The police in amsterdam was misschien wel goed (geen idee was er niet) maar ben gisteren weest gaan kijken hier in belgië
flauw concert, slecht geluid, toononvaste sting, copeland en summer niet lekker ritmisch mee zoals het moet
roxanne zelfs niet gebracht. dat had een prachtconcert moeten zijn maar helaas was het puur geld smijt weg.
sting heeft als het ware geen kracht meer om voor het podium te staat.

ik heb al zoveel concerten gezien, eveneens reunieconcerten maar deze police mag voor mij de koffers pakken en ophoepelen

eerste 2 platen sterk, daarna overbodige flauwe koek

avatar van c-moon
Ja, en concert vanavond afgelast ;-(
Daar heb ik nu al die jaren op gewacht. Een maat voor niets dus ;-(

a ging jij vanavond?

hij heeft het aan zijn stem

was gisteren al merkbaar

Joy
wat dachten jullie dan, dat 30 jaar na dato een klassieker als roxanne of so lonely nog steeds reetestrak gespeeld zou worden?

tuurlijk niet

The Police live ?

Hoe goed ik de heren destijds ook vond, en hoe vaak ik hun ceedees ook nog uithaal en herbeluister, ik wil de herinnering aan jonge frisse energieke heren houden, ik zou geen geld kunnen geven aan een concert van drie oudergeworden heren die voor de poen hun best of komen brengen... Heb je gezien hoe Stewart en Andy eruitzien tegenwoordig ?
Sting zelf ziet er ook niet meer zo fris uit, dat kan natuurlijk ook niet, die jongens zijn geen twintig meer.

Neen, mij doet dit teveel denken aan die reunie-toernee van John Lydon en zijn Sex Pistols, die het ook voor de poen deden, mij niet gezien.

Wat de Police betreft herbekijk ik graag hun SYNCHRONICITY concert op dvd.
Wie een béétje home-bioscoop heeft en zich Police-fan laat noemen, moét deze dvd in huis hebben. Gewoon top!

wel Evans

u hebt daarin wel gelijk, kijk, sting en de zijnen waren sterk eind jaren 70 en respect daarvoor

het lijkt misschien raar maar hoe verder de jaartjes gaan hoe slechter ze worden, wat ik daar gezien heb (eergisteren dus) is te vergelijken met een coverbandje met weinig ervaring, geen ziel en flaterende toestanden

hoe is dat toch mogelijk????

kijk als ik de vergelijking aanga met een james brown (helaas overleden), die was toen ik hem live zag een 70tiger en wat een energiebom dat hij was, ongelooflijk

dus niemand moet me zeggen dat pakweg 30 jaar of zelfs 40 jaar na dato niemand de energie kan bovenhalen van destijds

ik hoop dat er geen nieuwe cd uitkomt van the police want volgens mij zal dat een ramp zijn