Of Feather and Bone - Sulfuric Disintegration (2020)

Label: Profound Lore

1. Regurgitated Communion (5:15)
  2. Entropic Self Immolation (5:05)
  3. Noctemnania (5:44)
  4. Consecrated and Consumed (4:54)
  5. Sulfuric Sodomy (Disintegration of Christ) (4:12)
  6. Baptized in Boiling Phlegm (5:09)
avatar van Don Cappuccino
Beluister het volledige album: Sulfuric Disintegration

Of Feather and Bone levert een waterdichte mokerslag af met Sulfuric Disintegration. Moddervette groezelige deathmetal met ronduit asociale uptempostukken met meedogenloos riffwerk, rollende midtempopassages met duistere tremoloriffs en doordringend doomy werk. Liefhebbers van de Black Curse-plaat van dit jaar moeten deze absoluut gaan beluisteren.

avatar van AOVV
De verknipte hoes, de songtitels, de doodsrochels, de dissonant kronkelende, smerige riffs, het loodzware drumwerk: aan alles kan je horen en zien dat dit een gezellig plaatje is geworden. Of Feather and Bone staat op Sulfuric Disintegration garant voor een halfuurtje brute, nietsontziende death metal. Geweldig hoor, de agressiviteit is haast voelbaar en een tomeloze energie maakt zich tijdelijk van mij meester wanneer ik dit soort spul beluisteren.

Ik ga mee met mijn confrater hierboven:

4 sterren

avatar van TJN
TJN
Vervolgens is het geheel veruit te schokkend, voor mij althans om uberhaubt onder woorden te brengen. Dit lijkt me hogeschool Deathmetal van een buitensporige klasse wanneer je enkel zegt dat de patient is overleden er zo beschamend naast zit omdat jezelf en alles rondom de plek waar je staat bedekt onder het bloed en lichaamsdelen zit. De boodschap zou de lading verre dekken. Het is met recht de meest ordinaire, asociale, vieze, gore, meedogenloze, briljant geproduceerde, uitzinnige plaat die ik ooit in mijn leven heb gehoord. Verschrikkelijk!

avatar van Kos
Kos
Holy shit. Dit klapt er wel op ja.