Jeckyll & Hyde - The Album (2007)

Dance
Label: Digidance

1. Intro (1:54)
  2. La Dans Macabre (4:02)
  3. Lost in Space (3:23)
  4. Frozen Flame (3:35)
  5. The Lost Files (3:51)
  6. The Flipside (3:22)
  7. Precious Dreamer (4:25)
  8. Freefall (3:29)
  9. Frozen Flame [Wezz & Fisher Extended Remix] (7:30)
  10. Lost in Time (4:03)
  11. Kick This One (4:12)
  12. In Trance Of (3:41)
  13. Time Flies (3:40)
  14. End of Time (3:37)
  15. Play It Loud [Noise Provider Remix] (4:14)
  16. Universal Nation * (3:42)
Best wel benieuwd naar dit album, Flipside, Freefall en Frozen Flame zijn best wel ok. Denk dat ik hem maar eens aan ga schaffen deze week .

avatar van Wib0__
Ik heb het album inmiddels al een paar keer geluisterd.
En het klinkt allermaal best leuk!
Soms wel een beetje de zelfde deuntjes, dus eentonig, maar allemaal wel vrolijk.

La Dans Macabre, Freefall, The Lost Files, Lost In Time en Time Files vindt ik de beste nummers van dit album.
Ook vindt ik het Intro zeer geslaagd.

Ik ga binnenkort eens even deze CD luisteren. Freefall en Frozen flame vond ik al leuk dus ik zal eens kijken of de rest ook leuk is.

Akonner
Kick This One is vooral erg leuk en Precious dreamer jmmr dat moving time r niet opstaat. Maar jumpen blijft still voor de kleuters.

Freefall en Frozenflame vind ik nog erg leuk om te luisteren, alleen de rest lijkt wel heel erg veel op deze CD. Vandaar een 2.5*

KSPR
Krijg je nogal snel met jumpmuziek lijkt me

La dance macabre en the flipside zijn wel goed maar een paar liedjes zijn wel eentonig

raffael77
Dit album is vet goed en is 1 van de betere hardstyle cd's van dit moment. Lost in Space vind ik geweldig.

Melle K
Haha meen je dat nou.
Dit is echt de 50 Cent van de Dance.

Akonner
Hardstyle? Deze muziek is nog blijer dan die van K3.

raffael77
Ik mag wel hiphop head zijn maar ben ervaren genoeg ook in de house scene om te kunnen zeggen dat dit een goede plaat is.

rico-bballer
Het spijt me ik heb haat aan jump ga neit stemmen maar kan niet tegen die muziek het kan in die soort misschien wel goed zijn, maar heb een hekel aan die hype verder niks tegen de muziek zelf.

avatar van Azzurro
Best wel leuk voor een half uurtje, maar dan mag het ook weer wat rustiger worden voor mij. 3*

Akonner
Ik word wel ziek van die ene patrick 'jumpen', hij zit allemaal te zeiken over slechte jumptracks zoals die van hilbrand nawijn en vervolgens komt hij zelf met de meest trieste en blije kut jumpstyle track die ooit gemaakt is.

avatar van AGE-411
Van waar komt de naam van deze band?
Een nummer van het slechtste album van Judas Priest noemt "Jeckyll and Hyde". Heeft het hiermee te maken?

Electro_
De naam van het project is te herleiden naar de roman The Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde uit 1886 van de Schotse schrijver Robert Louis Stevenson.

Jeckyll & Hyde op Wikipedia.

Akonner schreef:

Nou als je het nummer van patrick jumpen vergelijkt met die van hilbrand nawijn zit er toch een heel verschil tussen

Staat niet voor niets nummer 5 in de top 40!

de top 40 ja...
is dat niet dezelfde top 40 als waarin een marathon schaatser, de 2 vrienden van jan smit én hilbrand nawijn in staan of stonden?

Geef nou toe. Patrick Jumpen is beter dan Akon!!

Akonner
Wil ik best toegeven, maar waarin?

Electro_
Ik heb dit toch maar geluisterd, omdat ik van alle jumpstyle-troep Jeckyll & Hyde er toch wat uit vind springen qua niveau.
De muziek wordt al gauw flauw omdat de beat telkens hetzelfde is, dus is een goede melodielijn wel fijn ter compensatie. Die zijn op dit album maar af en toe te vinden, zoals in The Flipside. Maar ik krijg hier toch een beetje een Benny Benassi-gevoel bij; elk nummer heeft precies dezelfde geluiden en terwijl het bij Hypnotica toch nog enigszins effectief is, is dat het hier totaal niet.

Lang en saai album wat ik waarschijnlijk niet vaak zal luisteren, daarnaast is ook nogal typisch dat middenin het album opeens een remix opdoemt.

avatar van Galithos
beastie boy schreef:
Geef nou toe. Patrick Jumpen is beter dan Akon!!

Akon is slecht, maar Patrick Jumpen is een kansloze pillenslikker en nog vele malen slechter.

helemaal niks aan...

avatar van JimmyPage
Ik vind Freefall wel aardig, maar de nummers lijken ook wel weer veel op elkaar. 2,0*

LoveStoned
De nummers zijn aardig. Daar zou ik een 2,5 voor geven.
Maar ze zijn wel de opstichters van dat huppelkutte-dansje!
0,5 daarom! Ze hebben de hele muziekmaatschapij van de Top 40 verziekt.

Baltasound
Steeds het zelfde sampletje gebruiken, dat kan een kind van 10. 0,5 jammer dat het niet minder kan!

Lost Highway
LoveStoned schreef:
De nummers zijn aardig. Daar zou ik een 2,5 voor geven.
Maar ze zijn wel de opstichters van dat huppelkutte-dansje!
0,5 daarom! Ze hebben de hele muziekmaatschapij van de Top 40 verziekt.

Het huppelkutte-dansje, is dat niet geïntroduceerd door The Black Eyed Peas?

Verder snap ik deze keer niet goed waar iedereen zich druk over maakt, hier kan je toch niet anders dan eens hartelijk om lachen als muziekliefhebber?
TMF draait dit wrs wel vaak ja, maar dan nog, daar draaien ze ook een hele dag Sean Paul, Gwen Stefani, Akon, Milk Inc en nog veel meer van deze bagger die op hetzelfe niveau zitten van de jumphype.
Bovendien hoor je dit toch ook niet zo vaak, tenzij je echt naar specifieke plaatsen gaat waar ze dergelijke muziek draaien; en ten slotte kan je er zeker van zijn dat deze hype binnen 1 of 2 jaar helemaal voorbij is.

Artifact
Niks mis met Sean Paul hoor.

avatar van waxs
raffael77 schreef:

Meen je niet, raffael je stelt me diep telleur.

LoveStoned
raffael77 schreef:

Raffael, dit is géén hardstyle. Dit is veel zoeter & commerciëler dan Hardstyle. Dit is godverdomme Jumpstyle, wat je met gemakt al bijna Dance kan noemen.