Cary Brothers - Who You Are (2007)

Label: Procrastination

1. Jealousy (4:49)
  2. Ride (3:38)
  3. Who You Are (3:38)
  4. Glass Parade (4:48)
  5. Honestly (4:54)
  6. Lost One (3:39)
  7. Loneliest Girl in the World (2:54)
  8. If You Were Here (3:47)
  9. Think Awhile (2:53)
  10. All the Rage (4:25)
  11. Precious Lie (4:41)
  12. Untitled (1:00)
  13. Untitled (0:58)
  14. Untitled (4:19)
avatar van Carolaah
Petje af voor deze jongeheer.
Heerlijke muziek..
Wat een stem! Vergelijkbaar met Joshua Radin.

Erg mooie nummers, fijne klanken, mooie lyrics.
Het luisteren zeker waard.

Van mij krijgt deze plaat een 4

avatar van MysteryWhiteBoy
Ik heb Cary Brothers ontdekt bij de Hotel Cafe Tour in de Tivoli te Utrecht. Hij trad daar op met verscheidene singer-songwriters uit voornamelijk de Verenigde Staten. Ik kwam daar in eerste instantie voor Tom McRae, al jaren één van mijn grote favorieten. Toen Cary het nummer 'Ride' vertolkte, was ik meteen verkocht. Er zit een zeer pakkend gitaarrifje in. Heb het album ter plaatse dus meteen maar aangeschaft. Het album bevat een aantal mooie kunstwerkjes. Te noemen: 'Honestly', 'Loneliest Girl In The World' en 'Blue Eyes' (Niet in bovenstaande tracklist vermeld, maar dit is de titel van nummer 14 en tevens de eerste single, nummer 12 en 13 zijn 'empty tracks'). Wat mij betreft is meneer Brothers een aanstromend talent. Je mag dit album niet missen als je liefhebber bent van emotioneel vertolkte singer-songwrites liedjes.

avatar van Carolaah
Hm ik was laatst erg verbaasd toen ik Cary Brothers ineens hoorde toen ik langs TMF zapte.. Ik dacht al "Heh,.. ik ken dit nummer.. van wie is dit ook alweer.."

Blijkt dus dat Tiësto tegenwoordig een remix van Ride heeft gemaakt. Opzich niet slecht hoor. Klinkt best lekker.. Alleen even wennen om Cary Brothers in een Tiësto nummer verwerkt te zien/horen.

uiteindelijk heb ik toch liever gewoon Cary Brothers 'solo' zoals deze plaat.

avatar van JahLex
Carolaah schreef:

Grappig, want ik ken Cary Brothers juist door die remix van Tiësto.

Toen ik deze plaat voor het eerst hoorde, deed het me niet zoveel. Hij kwam zeg maar niet echt binnen. Vanmiddag opeens wel!

Wat een sfeer, wat een stem en wat een mooie songs.
Echt puik!

Haha !

Ik vind dit nog steeds een hele fijne plaat, misschien dat ik er binnenkort zelf een halfje op ga gooien..
Glass parade is echt zo'n schitterend nummer! En ik ga hem eindelijk live zien! Toen ik zag dat hij het voorprogramma voor Laura Jansen gaat verzorgen op kruiplocatie van mijn huis, moest ik wel een kaartje halen! Dat heb ik nog nooit eerder gedaan een kaartje halen voor het voorprogramma i.p.v. de hoofdact (Laura Jansen vind ik overigens ook niet onplezierig om naar te luisteren )

avatar van JahLex
Er is ook al een nieuwe plaat uit, een 'digital album'. Die komt hier zeker niet op te staan. Wel relaxed, iets steviger dan deze.

avatar van james_cameron
Fijne zang, sfeervolle songs, maar het is uiteindelijk wel erg soft en gezapig. Wat meer uptempo songs had geen kwaad gekund. Het tweede album, Under Control, is meer poppy en wat mij betreft ook iets beter.

avatar van 1311811
Een geslaagd album! 'Jealousy', 'Ride' en 'Glass Parade' klinken mij het beste in de oren. De Cary Brothers zijn volgens mij niet zo bekend in Nederland. Ik was benieuwd naar dit album, vanwege de inderdaad verschenen remix van 'Ride', gemaakt door Tiësto. Voor zover ik me kan herinneren heb ik op de remix na, nog nooit iets van de Cary Brothers gehoord op de radio, jammer. Dit album verdient zeker wel een 8