menu

It's Thinking - Afterglow (1992)

mijn stem
3,75 (2)
2 stemmen

Nederland
Dance
Label: Malego

  1. Afterglow
  2. Mild at Heart
  3. Down in a Bubble
  4. Surviving Desire
  5. Mild at Heart [Original Version]
zoeken in:
avatar van trebremmit
3,5
Goede EP van o.a de ondergewaardeerde Gert-Jan Bijl, op het sublabel van Plus 8. Dit was volgens mij zijn eerste release.
Afterglow is een heerlijke atmosferische techno track. Mild at Heart is wat meer house en doet denken aan Logic - The Warning. Down in a Bubble gaat meer richting deep house en Surviving Desire is typische Detroit techno met lekkere ratelende drums en veel synth.

Edit: hier een interview met hem o.a over deze EP. Gert-Jan Bijl - Partyscene

avatar van T.O.
4,0
Een plaat die ik vaak opnieuw opzet, sinds ik hem ontdekte zo'n twee jaar geleden. Heerlijke mix van IDM, ambient en dat mellow house geluid van toen, met zo'n nazomers gevoel. Goed voor te stellen dat er na al die jaren weer meer aandacht voor is.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:05 uur

geplaatst: vandaag om 11:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.